20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Сигнал до Новините Днес: Майката на Дебора се чекне в клуба на Жоро Касапина ден след протеста срещу зверството (ПЪРВА ЧАСТ + ХИТ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Драмата с накълцаната ученичка от Стара Загора Дебора Михайлова удря ново дъно. Източник на Новините Днес сигнализира, че само ден след първия национален протест срещу насилието, провокиран от накълцването на момичето, мама Ивелина се чекне с гаджето си в клуб „Кавали“.
Именно тук работел като охранител криминално проявеният екзекутор Георги Николаев Георгиев, получил прякора Жоро Касапина.

Мама Ивелина се чекне с гаджето си в „Кавали“

Любопитен факт е, че снимки от партито на Ивелина Михайлова са публикувани от клуба в социалните мрежи, но впоследствие са изтрити.
Хронологията сочи, че престъплението над 18-годишната ученичка се разиграва на 26 юни. Първоначално 26-годишният Георги Николаев Георгиев е задържан за 72 часа на 28 юни и обвинен, че е нападнал и нанесъл 21 порезни рани с макетен нож на Дебора Михайлова. На 1 юли Районният съд определя най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража, приемайки, че е нанесъл средни телесни повреди.

На такава „забава“ е била майката на Дебора само ден след националния протест срещу насилието, проведен в 40 града

Георги Георгиев обжалва и на 5 юли второинстанционният Окръжен съд го освобождава с мотив, че експертизата показва нанасяне на леки телесни повреди. Такова е и становището, и искането на прокуратурата.
Около 20 дни по-късно случаят стана медийно известен, след като майката на Дебора разказа за него първо пред Радио Стара Загора.

Проверка по рама

Едва след това на 31 юли Георги Георгиев отново е задържан, този път за отправени заплахи към жертвата. Тогава Районният съд остави мъжът в ареста с мотив, че е налице обоснованото предположение, че именно обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност. Защитниците на Георгиев обявиха, че той ще обжалва, както и че не се признава за виновен.
Същата вечер десетки хиляди хора излязоха на протест срещу насилието и в подкрепа на малтретираното момиче в 40 български града.

На следващия ден майката на Дебора, напук на ужаса, отива в „Кавали“ с гаджето си и започват дивашки изпълнения, достойни за порнофилм.

Очаквайте само в Новините Днес информация за брутално видео с Дебора и разкрития с кого живее на семейни начала 18-годишната ученичка
Материалът Сигнал до Новините Днес: Майката на Дебора се чекне в клуба на Жоро Касапина ден след протеста срещу зверството (ПЪРВА ЧАСТ + ХИТ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ