9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Сигнал до Новините Днес: Зам.-кметът от ГЕРБ Николай Диков гази закона – дърпа майки с деца за агитация (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Зам.- кметът от ГЕРБ в софийския район „Възраждане“ Николай Диков, когото осветлихме с прякора „г-н 10%“, дърпа майки и невръстни деца за агитация, което е директно погазване на закона.
Савина Савова от ГЕРБ се сети, че във „Възраждане“ има и деца…

Това гласи нов сигнал до Новините Днес за безобразията на самозабравилия се гербаджия с мераци за кметския пост, зает от години от пробитата Савина Савова.

Нашият читател С. Атонов изпрати снимки и скрийншотове, от които е видно, че компрометираният зам.-кмет, знаейки, че от 3 март е в кампания, пресреща в парк „Света Троица“ майки с малки деца навръх 8 март и уж случайно подарява цветя с указанието да не забравят да гласуват за шайката на вота на 2 април.
Това е директно въвличане на хлапетата в партийните игри на ГЕРБ, категоричен е информаторът на Новините Днес.

По този повод Елеонора Лилова, председател на Държавната агенция за закрила на детето обяви наскоро:
„Г-н 10%“ показва 24-чаратова усмивка, докато агитира през работно време за шайката ГЕРБ

„Законодателството в България ясно казва, че всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности, но само отговорността ни като общество ще постави интереса на децата над всичко останало. Често децата, поради своята неопитност и стремеж към подражание на възрастните, не разбират правилно политическите идеи, затова нека не ги въвличаме в съревнованието на политическите сили и използваме за отправяне на политически послания“.

Проверка по рама

Друго законово нарушение на зам.-кмета е, че води кампанията на ГЕРБ в работно време – вместо да решава проблемите на жителите на район „Възраждане“, „г-н 10%“ Николай Диков рекламира опорките на мафиотската партия ГЕРБ, ядосва се източникът ни.
Сигнал до Новините Днес: Зам.-кмет от ГЕРБ щави във „Възраждане“, „г-н 10%“ Николай Диков декларира 160 бона с 2000 лв. заплата (ДОКУМЕНТ)

През целия мандат да не се сетиш за парковете във „Възраждане“ и накрая по време на кампания да се появиш с усмивка до ушите, показна нивото на хунтата.

Да не говорим, че не е ясно с какви пари са закупени подарените цветя – лични средства отпуснати на кметовете за „озеленяване” и „облагородяване” на пространствата.

Това прави и кметицата на район „Възраждане“ Савина Савова – покровителка на домораслия архитект, завършва сигналът до Новините Днес.
Зам.-кметът въвлече деца в кампанията на ГЕРБ, което е директно нарушение на закона

Материалът Сигнал до Новините Днес: Зам.-кметът от ГЕРБ Николай Диков гази закона – дърпа майки с деца за агитация (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ