България

Силен коментар след изборите: Народът отхвърли куклата на Борисов със смазващо мнозинство!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Резултатът от изборите показа пълна несъстоятелност на загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен, че не щат Борисов, и куклата му не струва. Това пише в силен коментар известният журналист Иван Бакалов.

Новините Днес публикува пълния текст:

Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите. Те са избрали да отстранят Борисов и всички негови кукли като Герджиков. И от телевизиите продължават да се леят по 6-7 на ден от неговите томабиковци, деницисачеви, даниелмитовци, и анализатори харалани и харизани. И някакви като професорката Коларова обясняват, че Герджиков е моралният победител.

Има проблем – и телевизиите, и анализаторите са изгубили смисъла. Не знаят на кой свят живеят.

Проверка по рама

Изборна победа с 66,7% на 31,8% не е каква да е победа.

Показва пълна несъстоятелност на загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен, че не щат Борисов, и куклата му не струва, ерзац.

Не интелектуалец, а жалък конформист, заучени фрази, фалшът е изписан на лицето му. А Малария Велева обяснява, че Радев бил избран с ниска легитимност.

И анализатори го усукват, че едва ли не Герджиков е спечелил. В Щатите или Франция президенти се борят за надмощие с 1-2%, Пази Боже, ако и у нас Радев беше спечелил с 1-2%.

Щяха да откажат да признаят резултатите от изборите или направо да обявят Герджиков за победител.

Всички тези медии и анализатори още не са се събудили, че живеят в нова реалност.

Магазин за Акумулатори

Беше ясно още от преди април, но те с някаква отчаяна надежда продължават, сякаш Борисов ще възкръсне и всичко ще потече както си знаят – всяка вечер той в новините, ала-бала, ще ни се накара по някои въпроси и джипката ще си върви. Любенов, Бойко Василев, Цветанка, Светльо, Хекимянчето, Николаев ще мяукат правилно и България ще процъфтява.

Материалът Силен коментар след изборите: Народът отхвърли куклата на Борисов със смазващо мнозинство! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button