България

Въпрос на Новините Днес: Защо пискливите глашатаи Тома Миков и Даниел Митов подминават кошмара с убиеца от ГЕРБ Христо Кацаров?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Интересно защо новината от последните няколко дни за самоубилия се кандидат за депутат от ГЕРБ Христо Кацаров, който е с обвинение, че е удушил приятелката си Елена Ганчева, служителка на ЕВРОПОЛ, мина почти незабелязано в медиите и социалните мрежи? Първо Новините Днес публикува мрачната драма с гербажията, но през казионните медии тя отлетя мимолетно, сякаш нищо не се е случило.

Първо в Новините Днес: Кандидат-депутат от ГЕРБ си пръсна мозъка! Самоубилият се Христо Кацаров издирван за смъртта на ченге от Европол (УЖАСЪТ от очевидец)

Според получената ЕЗА издирваният за убийство гербаджия е с ЕГН 881026****. Действията на МВР са били по искане на Нидерландия, за съжаление мъжът успял да се застреля преди да бъде арестуван, разкри веднага след ужаса източник на Новините Днес.

Гръмналият се със законно притежаван „Глог” Христо Кацаров е бил на високи позиции в ГЕРБ – началник на кабинета на министър Николина Ангелкова и наясно с доста нейни тайни лични и политически афери. Самоубилият се не бил просто някакъв злочест клошар или обикновен несретник.

Проверка по рама

САМО в Новините Днес: Убиецът от ГЕРБ Христо Кацаров, който се гръмна в главата с „Глог”, знаел всички тайни на Николина Ангелкова (ВИЖТЕ)

Венцеплетците на ГЕРБ Тома Биков, Радомир Чолаков, председател на Инициативния комитет за издигане на кандидатурите на Анастас Герджиков и лявата ръка на Бойко в мафиотската партия Даниел Митов, както и останалите нищо-не-казващи бъбривци подминават тази трагична тема като Борисов чекмеджето.

Защо така? Но бъбривците се вторачват в Крим, посолството и Конгреса на САЩ и легитимността на преизбирането на Румен Радев за президент? Самоубилият се кандидат за депутат от ГЕРБ, издирван за убийство, не е просто жълта новина. Изборите са важни. Важни са и новият парламент и новият кабинет, но и това, което питаме – защо премълчават цялата драма около убиеца от ГЕРБ, също е много важно.

Материалът Въпрос на Новините Днес: Защо пискливите глашатаи Тома Миков и Даниел Митов подминават кошмара с убиеца от ГЕРБ Христо Кацаров? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button