България

„Силовак срещу интелектуалец”: Слугинажът на ГЕРБ с нова пошла канонада срещу Румен Радев

Слугинския персонал на ГЕРБ в безсилието си се опита да унижи президента Румен Радев и да възхвали техния претендент проф. Анастас Герджиков с пошлото определение „Силовак срещу интелектуалец”, припомня Новините Днес.

По този повод журналистът Анна Заркова, която е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на един от най-добрите военни пилоти за втори мандат, пусна убийствен коментар във фейсбук, вижте го:

Това клише, с което персоналът на ГЕРБ описва ген. Румен Радев и своя собствен кандидат за президент, е сравнимо по глупостта и пошлостта си само с оная нелепа и смахната предизборна фраза – помните ли я? – „Шофьор на самолет срещу Майката на нацията“.

Преди 5 години г-жа Цецка Цачева, горката, беше манекенът на това дебелашко фарфаронство, на тая хвалопръцковщина, меко казано. И съкрушителната загуба в деня на вота беше най-малкото от униженията, с които тя плати за тоя просташки пиар.

Проверка по рама

Не, не казвам, че ми е жал за проф. Герджиков сега.

Казвам само, че ме е срам от тази „политическа нормалност“, в която плиткоумието, папагалщината, вулгарността, угодничеството, ласкателството, безчестието, завистта и лъжата ни заливат безпрепятствено от телевизионния екран и от печатните органи на корупционната държава.

Материалът „Силовак срещу интелектуалец”: Слугинажът на ГЕРБ с нова пошла канонада срещу Румен Радев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button