32.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Скандал на Арената: Мастагарков и Елвиса си крещят и заплашват

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Коалициите в „Игри на волята“ се сменят непрекъснато, а верни приятели се превръщат във врагове. Такъв е случаят с Мастагарков и Елвиса, които си спретнаха нечуван скандал и развалиха най-силната коалиция в игрите. 

След загубата на Арената на Старейшините, те се скараха пред останалите. Първата спорна точка бе падането им на играта, където трябваше да бъде ръководени от трети човек. Мартин обвини Благо, че пречи, въпреки че Денислава му указваше правилния път.

Ситуацията се влоши още повече, когато Мастагарков предложи на Елвиса да реди пъзела вместо него. Това предложение бе изненадващо за всички, тъй като предварително беше обсъдено, че Мартин трябва да поеме този пост. Елвиса изпадна в ярост и обвини Благо в избора си: „Съгласих се с Мастагарков, защото нямаше нужда да губим време с безсмислен спор, който би отнел поне 30 секунди. И така, отдадох мястото си на него!“, заяви той яростно.

Размириците не се случиха само на игровото поле. Зрителите на шоуто се включиха активно и засегнаха както Мастагарков, така и Елвиса в социалните мрежи. Критиките варираха от това, че Мастагарков излага на стрес останалите състезатели и крещи на Денислава, до това, че Елвиса избира само себе си и прави глупави и егоистични решения. Феновете на предаването не спестяват критики към двете звезди и защитават Денислава за отдадеността и участието й в играта.

Говори се, че Мартин тепърва ще се проявява в играта и ще успее да се скара с всички участници, а накрая няма да си говори с нито един от тях./show.24-chasa.eu

Проверка по рама

 

Блиц

Статията Скандал на Арената: Мастагарков и Елвиса си крещят и заплашват е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ