13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

СКАНДАЛ в Новините Днес: Кметицата Соня Георгиева – Общата в развратни сцени в община Добрич със секретаря Дико (СНИМКИ от СКРИТА КАМЕРА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Будни граждани на Добрич алармираха Новините Днес за брутални сцени на разврат в община Добричка с участието на кметицата Соня Георгиева, получила прякора Соня Общата и секретаря Дико Иванов, неин бивш любовник.

Ето го героят от голите записи Дико Иванов

В община Селска (Добрич) цари брутален разврат, корупция, заплахи и т.н. от много години. Сега начело на разврата и корупцията и заплахите е Соня Георгиева! Целият град знае за издигането й като кмет на селска община Добрич…. За съжаление кметицата е позната сред старите комунисти в града като Соня Общата!

Порноизпълненията им с участието на още една жена са документирани със скрита камера от самия Динко Иванов. Соня Георгиева е знаела за тайното записване на разврата, което е престъпление, защото премълчава истината (лично укривателство – чл. 294 НК) и на общото длъжностно престъпление по чл. 282.

Палавата Соня е снимана в сцени с Дико и още една дама

По този повод в понеделник, 16 октомври, група граждани ще внесат сигнал до Районния съд срещу Соня Георгиева за премълчаване на истината за развратните сцени и записването им в сградата на община Добричка.

Проверка по рама

Отделно от това за вота на 29 октомври Соня Георгиева изпраща свои емисари във всяко едно село в общината и се обикаля къща по къща със заплахи , че ако не гласуват за нея, ще стане лошо и ще трябва да напуснат селото, за което вече има пуснати жалби до полицията.

Снимката от скрита камера, с която Новините Днес разполага, ще бъде предадена на МВР

Материалът СКАНДАЛ в Новините Днес: Кметицата Соня Георгиева – Общата в развратни сцени в община Добрич със секретаря Дико (СНИМКИ от СКРИТА КАМЕРА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ