19.9 C
София
неделя, септември 24, 2023

Скандална звезда от „Биг Брадър“ се самоуби

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Шокираща новина съобщиха първите участниците на култовото шоу „Биг Брадър“. Един от тях е посегнал на живота си и остави почернено семейството си. 
В социалните мрежи валят съболезнователни слова и никой не може да приеме факта, че техния приятел не е между живите вече. 

Звездата от първия сезон на „Би Брадър“ Светлан Шерев – Гроши е починал, съобщиха негови близки в социалните мрежи. 
„Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам…“, написа Найден Найденов – Нед, с когото бяха неразделни дружки в риалити шоуто и запазиха приятелството си през следващите две десетилетия.
„Искам да те запомня такъв Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир“, написа и Лео Бианки, като пусна усмихната снимка на починалия.

Проверка по рама
„Почивай в мир, братле… И в следващия живот – в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!“, публикува певецът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита „Торбалан кючек“.

Изпълнителят написа и евентуалната причина за кончината на Гроши: „Според информация, дадена от негов по-близък приятел, се е самоубил… Обществото е болно… домашно насилие, глупости – повече са жертвите на това болно общество…“/show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Скандална звезда от „Биг Брадър“ се самоуби е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ