9.8 C
София
събота, април 13, 2024

Слух в Новините Днес: МВР министърката на ГЕРБ Благородна Макева се развела заради… жена? (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Стъписващ слух за полицайката Благородна Макева, гласена от ГЕРБ и Бойко Борисов за бъдещ вътрешен министър, за което само Новините Днес съобщи.

Вече не е тайна, че Благородна е известна по върховете на МВР като сърдечна тръпка на бившия силов министър от шайката Христо Терзийски.

Само в Новините Днес: Сърдечната тръпка на Христо Терзийски бутана за МВР шеф – ето коя е Благородна Макева-Найденова (СНИМКИ)

Сега обаче упорито се шушука, че старши комисарят и потенциална министърка имала сърдечна връзка и с комисар В. Г., началник в ГДНП, заради която дори се развела.

Проверка по рама

Двете били толкова близки, че от 8 човека Благородна направила отдел МРДР, за да постоянно рамо до рамо. За съжаление историята завършила с раздяла – колежката я зарязала след като Благородна бе махната от ГДНП по времето на Бойко Рашков, затова сега Макева била готова да отмъщава жестоко.

Благородна (вляво) на сбирка с ПКП Цвета Караянчева

Преди разлъката двете били дотолкова свързани, че Благородна правела всичко за приятелката си, даже вдигала тежки скандали на министъра Христо Терзийски.

Проверката на Новините Днес показа, че бившият съпруг на потенциалната МВР министърка е Николай Найденов, който беше зам.-министър на транспорта в кабинета „Кирил Петков“. Преди да седне в министерското кресло Найденов бил член на съвета на директорите на „Столичен автотранспорт“.

През годините Николай Найденов е съветвал министъра в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, работил е в Агенция „Пътна инфраструктура“, в „Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“, както и в „Холдинг БДЖ“ и „Информационно обслужване“.

Николай и Благородна имат син и дъщеря – Кристиан и Никол Найденови.

Любопитно е, че макар и разведени, и до момента Благородна Макева продължава да се представя като съпруга на заместник- министър.

Магазин за Акумулатори

Материалът Слух в Новините Днес: МВР министърката на ГЕРБ Благородна Макева се развела заради… жена? (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ