16.2 C
София
понеделник, май 20, 2024

Вселената ни помага да избегнем провала по уникален начин

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Вселената е винаги с нас – тя е вътре в нас, около нас. Тя постоянно ни помага да излезем от трудни ситуации и защитава хората от проблеми. Специалисти в областта на биоенергетиката разказаха как точно го прави и как се усеща тази помощ.

Изпраща ни правилните хора

Ако правите добро в живота си, тогава Вселената определено ще го види. Вашата карма се подобрява, така че Вселената ви дава различни „бонуси“. Най-важните от тях са правилните и мили хора. Мнозина ги срещат много често, защото самите те са добри и ярки. Някои хора ги виждат малко по-рядко.

Помощта им е различна. Някой ни подкрепя с думи, друг ни дава своята топлина и доброта, докато трети помагат директно – правят нещо за нас абсолютно безкористно. Много е хубаво, когато чувстваме подкрепа. Вселената знае кого и кога да ни изпрати да намерим щастието.

Краят на всичко: Как може да изчезне нашата Вселена?

Ангел пазител

Проверка по рама

Вселената също помага за свързване с ангела пазител. Това е безплътно същество, което бди над нас и се опитва да ни помогне по различни начини. Всъщност това е самата Вселена. Той ни дава различни знаци, намеци или взаимодейства с нас чрез комуникационен канал, изпращайки различни сигнали. Вие и аз усещаме това чрез интуицията, шестото чувство.

Вселената също ни дава знаци чрез сънищата. Вселената комуникира директно с нас посредством сънищата. Тук не става въпрос за пророчески сънища, а като цяло за сънищата като такива. По време на сън мозъкът ни се изключва и духовната сила нараства. Нашето съзнание става по-широко и готово да поеме всички инструкции на Вселената. Ето защо е от значение да се научите как да тълкувате и усещате сънищата. Те могат да ви помогнат да избегнете много проблеми в живота.

Каква форма има нашата Вселена?

Директна помощ

Ако си търсите нова работа, тогава Вселената ще ви съдейства да спечелите. На някого може да изглежда, че изборът на правилния път в живота е чиста случайност и банален късмет или резултат от упорит труд и мъдрост. Тук истината е по средата. Вселената знае какво искате, особено ако мислите за това през цялото време.

Вселената може да оформи събитията, от които се нуждаете и да ви даде сила, самочувствие, да ви тласне към правилните идеи и мисли. Това се случва постоянно на тези, които живеят мечтата и не се страхуват да се посветят на това, което обичат. Колкото по-силно е желанието ни, толкова по-ясно го чува Вселената. Основното е, че трябва да е положително и да не вреди на никого.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ