България

Спец по национална сигурност: ГЕРБ, махнете Бойко, държи се с вас като с рая (Анастас Герджиков трябва да подаде оставка като ректор)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Съчувствам на ГЕРБ, това трета поредна загуба. Призовавам ГЕРБ да махнат този Бойко Борисов най-накрая. Това коментира експертът по национална сигурност Бойко Ноев в ефира на bTV.

„Аз имам много приятели в ГЕРБ, Борисов се отнася към тях като с рая. Казва „моите депутати“, коментира той.

„Няма съмнение в геополитическата ориентация на президента Румен Радев. Той все пак коментира темата за случая с българския Новичок, каза имената на участниците. Никога не съм чувал Даниел Митов да ги казва, никога не съм чувал Екатерина Захариева да ги казва“, допълни Ноев.

„Концентрира се една здравословна стабилност в парламента, ще се изкорени мутренското управление. Добрият синхрон с президентската институция е важен за България. Аз съм избирател на „Демократична България“, но съм и член на Инициативния комитет на Румен Радев.

Проверка по рама

Проф. Анастас Герджиков ще трябва да си подаде оставката. Той в изборната нощ обеща на своите избиратели от ГЕРБ и ДПС, че ще продължат. Накъде ще продължат? Към университета или към политиката?“, каза още експертът по национална сигурност.

Материалът Спец по национална сигурност: ГЕРБ, махнете Бойко, държи се с вас като с рая (Анастас Герджиков трябва да подаде оставка като ректор) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button