България

ВРЕМЕ Е! Изринахме Бойко Борисов, дойде редът на Йорданка Фандъкова

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Борисов бе успешно изчегъртан от управлението на държавата, но метастазите на ГЕРБ по места все още не са изкоренени. Време е главната корупционна яма в София – кръжецът около Йорданка Фандъкова, да бъде изритан воглаве с учителката от Самоков, апелира читател на Новините Днес.

Докато Баце е в нокдаун, самоизолирал се в Банкя далече от всички предатели, които направиха милиони зад гърба му, а сега напускат потъващия кораб, трябва да се започне нова процедура по искане оставката на Фандъкова, препоръча източникът ни.

Заедно с това е задължително да стартира пълна проверка на обществените поръчки, спуснати от СОС и от отделните общински администрации, подвластни на хунтата ГЕРБ. Тогава ще лъснат и причините за оставката, след която Фандъкова трябва да бъде предадена на правосъдието.

Подобна теза защитава и общинският съветник и бивш шеф на Софийския районен съд Методи Лалов, ето какво написа той във фейсбук:

Проверка по рама

Изглежда, че успяхме да отстраним Бойко Борисов от управлението на държавата.

Време е обаче да отстраним и марионетката му в Столична община Йорданка Фандъкова, иначе ще трябва да понасяме безобразното й управление още две години. Тъй като тя няма да си тръгне сама, гражданите трябва да я изхвърлят от община с протести.

Материалът ВРЕМЕ Е! Изринахме Бойко Борисов, дойде редът на Йорданка Фандъкова е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button