5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Стана нещо неочаквано със Супермена във „Фермата“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

 Един от топ играчите във „Фермата“ най-накрая беше призован на Арената. Георги от „Елбетица“, който впечатлява със суперменска бързинаи сила, за пръв път ще покаже пълната си мощ в отборния елиминационен дуел в понеделник.
Към земеделеца ще се присъединят две от съотборничките му – фитнес треньорката Ния и продавачката на цветя Еми, които също не се плашат от битките.

„Приемам дуела като голяма отговорност, но не се притеснявам, не ме е ударил адреналинът“, заяви хладнокръвно Георги. До този момент той респектираше опонентите си от „Канатица“ и те не смееха да го „дърпат“ на Арената, но в понеделник, най-накрая, ще се изправят срещу него.
В индивидуалната битка коравият като скала земеделецще се изправи срещу дизайнера Сергей от червения тим, а двамата ще дърпат въже. Ния ще тества силите си срещу учителката Теди в тегленето на каруца, а Еми – срещу собственичката на автокъща Лили в пълненето на гигантски пясъчен часовник.
В „Канатица“ се надяват да разгромят съперниците си на въпросите от „Алманаха“, защото знаят, че Георги, Ния и Еми от зеления тим не блестят със знания по българска история./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Стана нещо неочаквано със Супермена във „Фермата“ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ