13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Стара Загора е Содом и Гомор! Бръсненето и рязането на момичета е от 2015-а (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бръсненето на главата и рязането по тялото на 18-годишната Дебора от Стара Загора не е първият такъв случай в града, за това съобщава заралийката Божидара Овчарова в Tik Tok.
Тя разкри, че от 2015 година в града се случват подобни неща, но едва сега се дава гласност на това, тъй като случаят с Дебора е фрапантен.

Божидара съобщава, че началото всичко е започнала с канали в Телеграм за разпространение на порно материали, снимки на голи момичета и всичко продължило с онлайн шантаж.
„Това е първият случай, за който разбирате вие, но не и първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 г. насам е – голи снимки, остригване, побой и публично линчуване“, пояснява още тя.

„Знаете ли още колко момичета има?“, пита Божидара.
„Цялата история е типично по старозагорски сценарий. А въпросното момче Георги Георгиев е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора“, продължава разказа си Божидара Овчарова.

Проверка по рама

Тя отправя и упрек към момичетата, като разяснява, че в Стара Загора е въпрос на чест да си гадже на охранител в дискотека.
„В Стара Загора постижението на живота ти е да си с охрана – недостижима си, ако гаджето ти е охрана“, казва тя в клипчето, което може да видите ТУК.

Материалът Стара Загора е Содом и Гомор! Бръсненето и рязането на момичета е от 2015-а (СКАНДАЛНО ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ