19.6 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Тризначката Любов Станчева се прибра от Лондон и не се поколеба да…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Популярната благоевградска тризначка Любов Станчева се върна от Лондон в България, за да кръсти дъщеричката си Виктория в столичния храм „Света Неделя“.
Любов събра само най-близките си и приятелите, за да отпразнуват заедно щастливото събитие на вече поотрасналата й наследничка. Нямаше как да не направи впечатление обаче, факта, че на тържеството липсваха сестрите й Вяра и Надежда.

Нова драма сполетя тризначките! И майка им остана на улицата!
„Свето Кръщение, Виктория! Нека то е само началото на многото божии благословии в живота ти, Виктория! Бъди благословена с много щастие и здраве“, пише Любов Станчева в Инстаграм профила си. И не даде никакво обяснение за поредната липса на сестрите си, с които в миналото беше неразделна.
На събитието присъстваше бабата на Любов – Любка. Колкото до лелите – Вяра и Надежда, с тях отношенията са развалени от няколко години. Така Любов продължи живота си, връщайки се в родината, а сестрите й останаха да живеят в английската столица, където ту нощуват в църковни приюти и просят пари от познати и непознати, ту се снимат по лъскави молове./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Тризначката Любов Станчева се прибра от Лондон и не се поколеба да… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ