България

Столична ресторантьорка скочи срещу Хаджигенов, била излъгана с 6 бона

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Клиенти на адвокат Николай Хаджигенов разкриха във Фейсбук пост, че са били излъгани. Депутатът е взел 6000 лв. за работа, а след това е изчезнал. По думите им не могли да си върнат средствата, въпреки иска от ЧСИ.

Ето какво разказва ресторантьорка от столично заведение. Публикуваме поста без редакторска намеса:

След 3 години борба, след като пет адвокати ми казаха да не се опълчвам на НАП, защото бухалката ще ме смаже! След като адв. Хаджигенов, сега “народен представител” от Мутрите, получи 6000 хил лева да заведе дело срещу НАП по случая с рекета и три месеца го чаках да заведе съответното дело, след което той ми се подигра с думите “ искаш справедливост в България? Може би някой ден, но не и сега”, и се покри като мишка без да върне парите въпреки изпратеният иск от ЧСИ… се намери адвокат, който успя пред ВС да обжали решението на АС и да спечели преразглеждане отново!

Въпреки допуснатия видео запис, въпреки това, че посоченият инспектор от НАП се отказа от първоначалните си показания, а законът изисква неговото присъствие по време на извършеното “нарушение” иначе актът не е валиден, решението беше срещу нас! Адвокат Савов лично пое борбата срещу системата и успя да докаже, че решението е абсурдно и го направи на добра воля, защото даже нямах с какво да платя…

Хаджигенов взе всичко, което мои приятели и поддръжници дариха… След 9 месеца повторно чакане най-накрая имаме дата за новото дело… три години по-късно… три години ад под бухалката на НАП! Дали ще има справедливост този път предстои да се види! Едно мога да кажа, без адв. Савов тази битка щеше да свърши с Хаджигенов… Оказа се, че на последния това му е практика, но законът в България пази адвокатите така, както не пази дори самия президент!

Другият път, моля ви се, оставете Мутрите извън НС, те за това са Мутри вън, за да си стоят отвън! Колкото до НАП и Българската съдебна система… ще видим, ако не трябва да се бием пак с полицията, може и да предаваме на живо! Ако някоя телевизия иска шоу да заповяда! Със сигурност ще е сериозна битка!

Проверка по рама

Ден след този пост и стотици коментари, от заведението публикуваха чатове с адв. Николай Хаджигенов и текст:

Уважаеми Фенове и анти-Фенове,

имаше доста коментари по отношение на Хаджигенов. Някои фенове директно се свързаха с него и тъй като той най-нагло лъже реших, че е време да публикувам комуникацията, която е запазена на Вайбър от самото начало и да прецените за себе си. Няколко думи преди това…как стигнах до него…попитах един наш редовен клиент, който мислех за симпатизант да ме насочи към някого, когото не го е страх да заведе дело срешу НАП и ако е нужно да стигнее до медиите. И така в отчаянието си аз направих грешка и не направих проучване. А трябваше, защото предишната ми адвокатка ме изостави веднага щом ВАС обърна решението срещу мен, след като бяхме спечелили на първа инстанция, но после НАП обжалваха и т.н. На 06.03.21 ни запечатаха след като 9 месеца се борих, но без адвокат беше до тук. Обаче фактът, че този данъчен Благой Иванов, и бившия данъчен Владо Ангелов /който беше уволнен при чистката предната година заради доказана корупция/, останаха ненаказани и че просто трябваше да се примиря не ме остави да спя. И ето попаднах аз на Хаджигенов, който поиска 12,000лв. за да заведе делото…току що бях похарчила и последната стотинка за да платя на колегите заплатите и ваканционните и обезщетенията за да ги уволня за две седмици…Пребледнях, но жаждата за справедливост беше по-голяма.

После…вие съдете по съобщенията…докато ме чакаше уж да събера парите го хранех безплатно с кето обяд …три месеца, като реверанс, че чакаше да събера всички пари…Вижте на края отношението и коментарите ми и преценете…аз може и да не мога да си върна парит, но много се надявам други да прочетат и нито да влезе в НА повече нито да има повече излъгани клиенти! Надявам се и децата му да прочетат, както моето дете му се наложи да живее в унижение толкова време! Трябва да му се снемат адвокатските права, поне това. И който е гласувал за Мутрите….другия път не правете моята грешка, напишете си домашното!

Господинът твърди, че съм се съгласила да платя 12 хил лева за да жали актове за 6 хил. лв…, и също така ме накара да платя четири такси по 50 лева уж държавна такса…а се оказа, че такава такса не се дължи…толкова си разбира от работата, но въпреки това Колегията в Монтана отказа да разследва случая изобщо въпреки сигнала…дадох му и шанс да върне парите и да си задържи 1000лв. за това, че беше пуснал жалбите с грешните такси в грешния съд…все пак си беше разходил прескъпия костюм до съда…пуснахме му и покана по редовния път, все пак парите ги събрах от дарения и е редно да ги върна. Най-голямото унижение, което някога съм преживявала…

Когато влезе в НС просто не вярвах на очите си, няколко журналисти отказаха да коментират историята, защото съвпадаше с изборите и не искаха да ги обвинят в политическа пропаганда… Е това е, сега съдете сами за себе си…

Магазин за Акумулатори

Хаджигенов отговори в публикация в социалната мрежа с: “Задайте си въпроса – ако 1% от написаното е вярно, не повече, защо по дяволите никой от “пострадалите” от работата ми не е завел дело, сезирал прокуратура, дисциплинарни органи и прочее.”

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button