България

Тайното досие: Богдан Милчев скрил катастрофите на Веско Маринов и Калин Георгиев?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият шеф на КАТ Богдан Милчев, който днес го играе будната гражданска съвет, ползвайки своето НПО Институт за пътна безопасност като бухалка за прокарване на определени политики, има доста тъмно минало, разкри Alarma.bg на базата на документи, с които разполага.

От секретните сведения научаваме пикантни подробности за трудовото битие на Богдан Милчев преди и след като яхна КАТ-София.

Новините Днес пита: Участвал ли е бившият шеф на КАТ Богдан Милчев в канал за крадени автомобили?

В документите пише буквално следното: При извършеното проучване е получена информация, че като инспектор в Отдел „Пътна полиция“ – СДВР — МВР, Богдан Милчев си и затварял очите за явно извършени нарушения на хора, които в последствие са били в основата за неговото издигане и за началник на отдела.

Получена беше информация, че преди години певецът Веселин Маринов, карайки пиян, катастрофира. След обаждане Милчев проявил „чудеса от храброст“, за да го „оправи“, включително и чрез унищожаване на кръвни проби и направа на нови и др.

ВЪПРОС в Новините Днес: Рекетьор ли е бившият шеф на КАТ?

При извършеното проучване се получи информация, че Богдан Милчев лично се е погрижил и поправил всичко свързано с катастрофата на главния секретар на МВР по онова време – Калин Георгиев, и извършеният оглед на мястото на ПТП-то. Милчев лично бил разговарял по отделно с всички катаджии, участвали в огледа, за да не говорят за катастрофата.

При инцидента на 1 май 2013-а колата на главният секретар блъсна възрастен пешеходец на „Цариградско шосе“, пострадалият бе настане в реанимация с опасност за живота.

Услужливият шеф на КАТ веднага отишъл на мястото на удара и дал указания към подчинените си ако някой пита за катастрофата с човека на ГЕРБ Калин Георгиев, да му отговарят, че трябва да се обръща към пресцентъра на МВР.

Очаквайте скандално продължение по темата за тъмното минало на Богдан Милчев

Материалът Тайното досие: Богдан Милчев скрил катастрофите на Веско Маринов и Калин Георгиев? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort