21.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Такова нещо не се е случвало досега в „Ергенът“, зрители и участнички са бесни на Евгени ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Последният епизод на „Ергенът“ бе белязан с много сълзи, разочарование за част от момичетата и голяма радост за останалите. Евгени взе важно решение, а именно да се раздели с една от любимките си, която бе сочена и за сигурен финалист в шоуто. 
Всички участнички останаха шокирани от неговото решение, но вътрешно ликуваха, че са се отървали от най-голямата си конкуренция. Но щастието им траеше едва няколко часа, тъй като след това се случи прецедент в шоуто, който обръща играта отначало. А зрителите са бесни и недоумяват как е възможно да бъде толкова нечестно. 

От последната си среща с красивата Айлин, Евгени установи, че са на различен етап от живота си и реши да я прави обратно в България. Решението му изненада останалите момичета, които също са забелязали силната му връзка с шампионката по карате. 
Айлин уж напусна имението, но още на следващия ден получи втори шанс да се върне и да се бори за любовта на живота си. „Влюбена съм истински и затова се връщам“, сподели тя. Единствено Валерия се зарадва на нейната поява, докато останалите жени категорично осъдиха това решение на Евгени да я върне обратно в шоуто. 
Зрителите също намират за недопустим ход нейното завръщане. „Изключително некоректно към другите жени е да позволите на Айлин да се върне след като вече Евгени прецени, че не са на една вълна и я отпрати. Що за простотия на сценаристите.. То за единия рейтинг задминахте дъното. Не е честно това, което правите. Обезсмисляте предаването и ще загубите зрителите си. С една дума пресолихте манджата“, гласи един от коментарите в мрежата./show.24-chasa.eu

Проверка по рама

 
Блиц
Статията Такова нещо не се е случвало досега в „Ергенът“, зрители и участнички са бесни на Евгени ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ