3.5 C
София
четвъртък, март 23, 2023

Таро прогноза за седмицата от 13 март до 19 март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В средата на март има повече сили, което означава, че е дошло времето за изпълнение на смели планове. Да не се спъват и да не правят злощастни грешки. Прогнозата, направена с помощта на главните аркани, ще помогне на знаците на зодиака.
Картите Таро са чудесен начин да разберете какво крие бъдещето и да направите план за действие. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват на представителите на зодиакалните съзвездия да не бързат с тълкуването на главните аркани, за да не пропуснат важни и значими подробности. Също така си струва да обърнете внимание на предчувствията – те ще помогнат за правилното тълкуване на прогнозата и ще ви предпазят от неправилни заключения или действия.

Овен

снимка
В началото на седмицата Овните ги очакват сериозни промени, благодарение на които ще успеят да избягат от купчината проблеми и да променят живота си към по-добро. Ласото „Колелото на съдбата“ призовава представителите на Знака да не се втурват в действие, за да не се спънат на крачка от дългоочакваната победа. Първо, важно е да анализирате случилото се и да разберете как да използвате даровете на съдбата.

Според картата Сила идва момент, в който не можете да се колебаете. Ласото насочва Овен към отлични възможности, ако не се поддадете и не поемете отговорност. На тази карта всички проблеми ще бъдат решени и неприятностите ще бъдат заобиколени.
Седмицата завършва с положителната карта „Глупак“, според която Овните ще могат да привлекат приятни перспективи в живота си. Съветът на Арканите е да не се доверявате на непознати и да не действате произволно. Вниманието към детайла и отговорността ще ви избавят от много проблеми.

Проверка по рама

Телец

снимка
Картата Свят е хармонично начало на седмицата за Телците. Според тази Аркана няма причина за безпокойство – съдбата е благосклонна, което означава, че можете спокойно да вършите планираните си дела и да не се тревожите за техния резултат. Картата също така показва завършването на трудностите, придобиването на щастие, наградата за положените усилия.

Според картата „Справедливост“ Телецът не трябва да забравя за отговорността. Аркан призовава да действаме честно и да не забравяме, че всички действия ще се отразят на бъдещето. Опитите за измама на съдбата или измама няма да завършат с нищо добро и ще изискват работа върху грешките.

Седмицата завършва с Аркана „Влюбени“, което предвещава сериозни промени. Те могат да засягат не само личния живот, но и работата. Телците ще трябва временно да се ограничат в нещо, да променят живота си и да направят правилния избор, който ще доведе до щастие и късмет.
Близнаци

снимка

В началото на тази седмица на март Близнаците трябва да се вслушат в съветите на Арканите на умереността. Картата призовава да не бързате с действията, докато ситуацията не се изясни, а също и да не се доверявате на клюки и слухове – те могат да объркат и само да навредят.

Магазин за Акумулатори

Ласото „Любовници“ подсказва, че е време да започнете нов етап от живота, като направите отговорен избор. Според тази карта Близнаците ще могат да привлекат късмет и успех, ако разчитат на желанията си, а не следват пътя на мнозинството.
Картата на Йерофант завършва седмицата, като призовава Близнаците да дадат приоритет и да се вслушат в мнението на мъдрото по-старо поколение. Способността да се изчисляват правилно силите и да не се отклоняват от плана ще помогне да се избегнат проблеми.

Рак

снимка

Тази седмица ще бъде положителна за Раците. Ласото „Императрицата“ обещава късмет в бизнеса, но за това е важно да не бързате и да не се опитвате да измамите съдбата. Събитията ще се развиват бавно, но накрая ще има заслужена награда.
Според картата „Справедливост“ за Раците е важно да намерят хармония между емоциите и разума, за да не се спъват и да не се поддават нито на силни чувства, нито на провокации. Честността и увереността ще ви помогнат да завършите планирания бизнес навреме и да победите конкуренцията в честна битка.

Картата „Слънце“ обещава на представителите на съзвездието страхотен завършек на седмицата. Според тази Аркана не се предвиждат проблеми, което означава, че можете безопасно да реализирате планове, да се отпуснете и да се насладите на щастлив живот.

лъв

снимка

В началото на седмицата Лвов ще бъде тестван на картата Temperance. Аркан обещава благоприятно разрешаване на трудна ситуация, ако не бързате и замислено работите не само върху проблема, но и върху себе си. След като са намерили хармония, Лъвовете ще могат да сложат край на това и да получат награда.

Според картата Отшелник идва времето, когато Лъвовете трябва да прекарат известно време без външни стимули. Това може да е планирана почивка или лечение. В тишина и спокойствие представителите на Знака ще могат не само да възстановят силите си, но и да подредят правилно приоритетите.

„Справедливост“ в оформлението е карта на отговорност. Според него Лъвовете ще успеят да довършат започнатата работа и да положат солидна основа за бъдещи победи. Съветът на Аркана е да бъдете честни и безпристрастни, за да не станете заложници на собственото си късогледство или изкушения, които ви пречат да вземете правилните решения.

зодия Дева

снимка

В началото на седмицата на карта Луна Девите не трябва да пренебрегват предчувствията. Интуицията ще ви помогне да изберете правилната посока и да не стигнете до задънена улица. Аркан говори и за тайните, които познава Девата. Получената информация трябва да се управлява разумно.

Ласото „Любовници“ символизира промяната, а за да са позитивни, е важно Девите да направят правилния избор. Картата ви насърчава да действате независимо и да слушате сърцето си, за да не направите грешка.

Положителната карта „Звезда“ завършва тази седмица на март. Той символизира най-високата защита, което означава, че моно смело се ангажира с планираните дела. Успехът очаква онези представители на съзвездието, които няма да се отклонят от пътя и няма да се поддадат на трудни въпроси.

Везни

снимка

Тази седмица ще бъде много благоприятна за Везните. Ласото „Звезда“ символизира липсата на проблеми и препятствия по пътя. Това означава, че представителите на Знака ще успеят да свършат нещата навреме, ако не се разсейват и прехвърлят отговорност.

В картата на любовниците Везните ги очакват големи промени, които ще зависят от самите тях. Аркан призовава да се концентрирате, за да вземете решение за бъдещия път, да не се страхувате от промяна и да изберете посоката сами.

Картата Слънце завършва седмицата, което показва на Везните да получат достойно възнаграждение и приятни перспективи. Представителите на знака ще могат да се отпуснат и да попълнят енергийните си запаси, за да се заемат с нови сили за работа.

скорпион

снимка

В началото на седмицата Скорпионите ще трябва да поработят върху грешките или временно да преустановят бизнеса. Ласото на обесения символизира временна задънена улица, от която можете да излезете, ако не бързате със заключенията. Съветът на картата е да вземате информирани решения и да се вслушвате внимателно в интуицията си.

На картата на Кулата Скорпионите чакат събития, които отдавна са готови да избухнат в живота. Няма смисъл представителите на Знака да изпадат в паника, дори да изглежда, че ситуацията е извън контрол. Способността да чакате и анализирате ще ви спаси от неприятности.

Седмицата завършва с Аркана „Влюбени“, според който Скорпионите ще могат да променят живота си към по-добро. Според тази карта е важно да се вземат самостоятелни решения, за да се намери пътя към щастието, а не да се преследват идеалите на други хора.

Стрелец

снимка

Картата „Глупак“ призовава Стрелците да бъдат бдителни. Небрежното отношение към задълженията може да се превърне в големи проблеми, затова е толкова важно да бъдете внимателни. Умението да спрат навреме и да не се поддават на провокации ще спаси представителите на Знака от много неприятности.

На картата Маг, Стрелците чакат нови успехи. Аркан ви насърчава да използвате способностите си и да развивате таланти, за да не пропуснете нови възможности да привлечете положителна промяна и да намерите своето място под слънцето.

Ласото „Любовници“ предполага, че Стрелецът ще застане на разклонение на пътя и ще трябва да направи избор. Ще бъде трудно да го отмените, така че не трябва да бързате. Трябва да разчитате на себе си, за да изберете пътя, който ще доведе до щастието.

Козирог

снимка

В началото на седмицата в карта Император Козирозите трябва да осъзнаят отговорността си и да вземат мъдри решения. Аркан обещава добри възможности в бизнес среда, ако действате честно и не разчитате на негативни емоции.

Според картата Сила Козирозите ще могат да преодолеят всякакви трудности, ако вярват в себе си и няма да се предадат на неизвестното. Картата символизира активността и способността да устоите на несгодите, които се отдалечават от щастието.

Седмицата завършва с Аркана „Мир“, според който Козирозите ги очаква дългоочаквана награда за положените усилия. На тази карта разногласията се разрешават лесно и идва време на спокойствие.

Водолей

снимка

Картата Колелото на съдбата отпада в началото на седмицата, което означава, че няма да е от най-лесните. Съветът на Арканите е да не бързате със заключенията и да следите внимателно знаците на съдбата. Те ще помогнат на Водолея да намери правилния път към щастието.

Картата Hermit се появява в оформлението, когато е необходимо време за уединение и преосмисляне. Водолеите ще могат да си починат за известно време от работата, за да подредят приоритетите си, да изоставят остарелите планове и да подобрят здравето си.

Arcana „Justice“ обещава решение на проблемите, но за това Водолеят ще трябва да работи усилено. Активността и отговорността ще ви помогнат да избегнете неприятности и да не се поддадете на провокации от манипулатори.

Риба

снимка

В началото на седмицата в карта Влюбени, Риби ще настъпят промени, които ще бъдат към по-добро, ако разчитате на вашите желания и приоритети. Интуицията също ще ви помогне да направите правилния избор, но не трябва да се фокусирате върху мнението на околната среда, за да не следвате пътя на желанията на други хора.

На картата Съждение Рибите ще могат да намерят спокойствие и да завършат трудни дела. Ласото символизира честност и неподкупност, благодарение на което ще бъде възможно да се заобиколят конкурентите и да не се поддават на провокациите на завистливи хора.

Седмицата завършва с Аркана „Звезда“, символизиращ приятни промени. Според тази карта Рибите ще успеят да завършат нещата навреме, ако не се откажат от започнатото и не избягат от преките задължения.

В средата на пролетта дългоочакваните промени няма да ви накарат да чакате, ако вярвате в себе си и работите честно, създавайки солидна основа за бъдещи победи. Законите на Вселената също ще дойдат на помощ, благодарение на които ще бъде възможно да се справите с негативното влияние отвън.

Превод: show.24-chasa.eu
Източник: Дейлихоро

Статията Таро прогноза за седмицата от 13 март до 19 март 2023 г е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ