България

Теч на документи в Новините Днес: ГЕРБ с опорки срещу Румен Радев и график за провокации! Таен план разкрива сценария на МАФИЯТА (Следва продължение)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели


Безпрецедентен теч на документи от централата на ГЕРБ, предадени в редакцията на
Новините Днес от висш гербаджия, запознат отвътре с всичко случващо се в мафиотската партия!

Документите всъщност са опорките, които Бойко Борисов е спуснал до ключовите фигури в партията, които ще участват във всички печатни и електронни медии, а в тях са описани лъжите, с които гербопитеците трябва да се атакуват Румен Радев.


Опорките са събрани в общ документ от десетки страници, озаглавен „Хаосът на служебното правителство – какво трябваше и трябва да се направи?” и освен конкретни указания, съдържа и график кога точно да бъде лансирана поредната провокация.

В серия публикации ще запознаем читателите на Новините Днес с детайлите от тайния план на Мутрата за мръсна война срещу Румен Радев с цел провал по пътя му към втори президентски мандат.

Проверка по рама


От титулната страница на гербаджийския сценарий научаваме коя е голямата болка на Бойко Борисов – големите инфраструктурни проекти, където глутницата извърши и най-големите кражби, осветлени от служебното правителство.


Планът на мафиотската партия за атаката анти-Радев ще бъде публикуван на части, за да може читателите да сравнят доколко гербаджиите, които тепърва ще плъзнат с платени публикации по телевизии, вестници и сайтове, спазват опорните теми за компроматната война със спирачката пред далаверите им за милиарди – Румен Радев.


Очаквате първата порция опорни точки от
#Бойколийкс само в Новините Днес

Материалът Теч на документи в Новините Днес: ГЕРБ с опорки срещу Румен Радев и график за провокации! Таен план разкрива сценария на МАФИЯТА (Следва продължение) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button