3.5 C
София
четвъртък, март 23, 2023

Тест: Изберете си черупка

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Лятото си замина, а с него и горещите дни, прекарани на плажа. Днес решихме набързо да ви върнем към спомена за пясък, вълни и коктейли с един бърз тест за личността. За целта просто трябва да си изберете черупка, която най-много ви харесва, а след това да видите нейното значение.

 
Черупка номер 1:

Тази черупка изглежда по един начин отвън и е много по-различна отвътре. От външната страна е груба, със стърчащи шипове, които имат за цел да защитят създанието, което някога я е населявало. Преди време е била бяла отвън, но сега е предимно сивкаво-кафява, заради натрупаните плаки от живота в морето. От вътрешната страна черупката обаче е гладка, с мек кайсиев цвят.
Ако сте избрали тази черупка, това показва, че сте минали през много бури в живота си и сега сте много по-силни и мъдри. Все още носите белезите от болезнения си опит в миналото, но това не означава, че трябва да е така завинаги. Подобно на плаката върху черупката и вашите белези могат да бъдат премахнати. Вие сте чувствителни и нежни по природа и за да се защитите от агресивната среда сте си създали остра и груба външност – било е необходимо, за да оцелеете.

Важно за вас е да избягвате контактите с негативни хора, ограничете възможно най-много общуването си с тях, за да не оказват лошо влияние на собствената ви деликатна същност. Разбира се, че не можем да премахнем целия негативизъм от живота си – понякога го срещаме в близки хора, семейство или колеги. В този случай е важно да си създадете някакъв личен ритуал за защита. Например, може да си представяте, че сте облечени в дреха от сияйна светлина – представете си колко силно свети и отблъсква всякакви външни атаки. Когато се чувствате заобиколени от лоша енергия, представете си, че обличате тази дреха и помолете мислено ангелите да ви пазят – Архангел Михаил може да ви помогне допълнително, обгръщайки ви със синьото си наметало за защита. Може също да си представяте, че сте обградени с огледала, които отблъскват всяка негативна енергия от вас и я връщат обратно, трансформирана в любов.
Знайте, че ангелите ви обичат и искат да ви помогнат да поддържате собствената си енергия, както и да не се чувствате изцедени от тези, които се хранят от нея. Прекарвайте и достатъчно време насаме, за да можете да се възстановите от атаките, които ви изтощават.

Проверка по рама
Черупка номер 2

Тази черупка е по-гладка от външната страна, отколкото от вътрешната. От основата й тръгват изпъкнали ивици, който се разширяват към върха, напомнящи лъчи на слънце. По същия начин и вие излъчвате огромно количество светлина и щастие към всеки, който влезе в контакт с вас. Все пак трябва да внимавате да не се раздавате толкова щедро, защото в един момент може да се почуствате зле, че давате прекалено много от себе си на хората. Научете се да казвате „не“ от време на време. Това не означава да спрете да изпращате тази красива и слънчева енергия на хората, просто бъдете наясно със собствените си нужди и поставете някакви граници. Трябва да разберете, че приемането е също толкова важно, колкото даването – ключът е в баланса.

В обвивката на тази черупка има много симетрия и вие, по-същия начин, искате всичко да е точно във вашия свят. Просто балансирайте, или в противен случай е възможно да страдате от стрес или да изпитвате силно притеснение. Ще ви е от полза да се занимавате със структурирани и рутинни дейности, които изискват точна организация, създаване на списъци със задачи, например. Знайте, че нещата не трябва да бъдат перфектни през цялото време. Научете се да плувате по течението на живота. Вие се стремите към съвършенство, което води до разочарование, когато почувствате, че не сте успели да отговорите на собствените си изисквания. Разберете, че сте достатъчно добри, независимо дали го вярвате или не. Може би е по-добре да се стремите към превъзходство, вместо към съвършенство – по-лесно постижимо е и няма да се чувствате отчаяни и обезверени.
Черупка номер 3

Магазин за Акумулатори

Тази черупка е гладка, с красиви багри от външната страна. Има малка пукнатина в обвивката й, която не се забелязва веднага. Отвътре има назъбена структура, която предупреждава – стой далеч от дома ми! Ако сте избрали тази черупка, това показва, че е време да се освободите от нещо, което вече не е за вас – не задоволява нуждите ви и започва да ви тежи. Мислите, че не сте способни на промяна? Напротив! Можете, ако наистина настроите ума си за това. Това е избор, който само вие можете да направите – никой не може да го направи вместо вас. Дори ако чувствате, че сте изтеглили късата клечка в живота, е важно да не се предавате и да не позволявате на друг да ви контролира – било то човек, събития или обстоятелства. Когато позволите на други да поемат юздите на живота ви, им давате силата да създават живота ви. Бъдете творец на собственото си битие, сътворете това, което искате да имате. Може би ще трябва да се освободите от някои ограничени вярвания, основани на преживяванията ви в миналото. Захвърлете предразсъдъците и за да успеете да промените живота си, започнете да реагирате по нов, различен начин. Може би държите в себе си много болка и обида, може би имате нужда да простите – направете го! Само така ще можете да продължите напред, да започнете на чисто. Може би се чувствате подтиснати, искате да изразите себе си, да се чуе вашият глас? Но вместо думите ви да идват от сърцето и да са изпълнени с любов, те носят чувство на неудовлетвореност, болка, гняв и тъга. Помолете ангелите да ви помогнат, когато решите да говорите, позволете им да ръководят думите ви, така че да идват от място, изпълнено с любов.
Дори с пукнатина, черупката, която сте избрали е все още красива. Пукнатината не е белязала цялото ви същество, просто стои на повърхността, за това погледнете дълбоко във вас, във вашата душевна същност – вижте какво ви пречи, какво не ви е нужно вече и се освободете от него.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ