5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Тест: Запишете произволни имена на лист хартия и разкрийте значението им

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Кръгът ни от приятели и познати постоянно се променя и разширява. Голяма част от новите ни познанства се случват при случайни сблъсъци, като понякога тези хора навлизат сериозно в живота ни, а друг път изчезват, точно както са се появили и никога повече съдбата не ни среща с тях. И въпреки, че с годините срещаме все повече хора и е логично списъкът в телефонния ни указател да се увеличава, когато се замислим сериозно над важните ни и близки контакти, може с изненада да открием, че социалният ни кръг всъщност не е чак толкова голям, колкото сме си мислили.
Днес ви предизвикваме да се сетите за всичките си такива познанства, правейки теста, описан в следващите редове.

За целта ще ви е нужен квадратен лист хартия и химикалка. Следвайте стъпките една след друга и не поглеждайте към края на теста.
Стъпка 1:

Първо напишете собственото си име в средата на квадрата. След това го оградете в кутийка.
Стъпка 2:

Проверка по рама

След като сте готови със Стъпка 1 започнете да записвате произволни имена, на произволни хора, които познавате, запълвайки останалата част от листа хартия. Доверете се на инстинктите си – пишете имената в реда, в който ви хрумват и ги изписвайте там, където почуствате, че трябва да бъдат. Не се опитвайте да предугаждате резултата от теста, действайте честно, без да мислите за крайния резултат. Дори да ви отнеме повече време, постарайте се да изпишете цялото свободно пространство на листа.
Стъпка 3:

След като сте готови с имената на познатите и приятелите ви, прекарайте една хоризонтална линия през средата на квадрата, така че да минава през кутийката, в която сте записали собственото си име. По този начин ще разделите листа на две равни части.

Стъпка 4:
Накрая изберете по едно произволно име от двете страни на листа и ги оградете с кръг. Ако почуствате, че искате да оградите повече имена – направете го!

Магазин за Акумулатори

Резултат:
Въпреки, че изборът ви би трябвало да бъде „произволен”, всъщност едва ли е точно така. Мозъкът ви реагира на изписаните имена, свързвайки ги с личните ви възприятия за тези хора. Съответно влияе и на избора ви на имена, които да оградите в претъпканата страница. А какъв смисъл се крие зад селектираните хора? Време е да разберем…

Да започнем с името, което очертахте в горната половина на листа хартия. То принадлежи на човек, когото истински уважавате или смятате, че стои над вас. Обратно – името, което очертахте в долната част на листа хартия пък принадлежи на човек, когото не цените толкова – приемате го за даденост в живота ви, не изпитвате уважение към него, дори може да се каже, че го гледате отвисоко. Възможно е в тази графа да попадне някой, когото наистина харесвате, но това не бива да ви учудва. За съжаление любовта и уважението не винаги вървят ръка за ръка.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ