18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Тези 6 храни ще ви осигурят супер тен

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Лятното слънце е прекалено хубаво, за да го избягвате. Въпреки че сме наясно, че слънцето може да повреди кожата ни, все още правим всичко възможно, за да получим красив тен.
Ние носим слънцезащитни продукти и оставаме на слънце възможно най-дълго, отиваме в кабини за тен, дори използваме фалшиви спрейове, за да накараме кожата да изглежда прекрасно на слънце. Но знаехте ли, че някои храни наистина могат да помогнат да се насърчи тенът? Вярно е.

Foodpanda, подбра храните, на които трябва да наблягаме когато сме на море.
1. Моркови – вероятно вече сте чували за многото ползи за кожата ви от яденето на моркови. Когато се ядат сурови, морковите запазват всичките си полезни свойства.

2. Яйца – Яйчните жълтъци са с високо съдържание на витамин А, важен витамин за кожата
3. Манго – Мангото съдържа тонове витамин А, повече от всеки друг плод!

Проверка по рама

4. Вода – въпреки че водата не съдържа витамин А, тя все още е важна за кожата ви. Телата ни са около 60 процента вода, за да може тя да функционира правилно.
5. Сирене – Сиренето има високи нива на селен, което не само помага да се предпазите от слънчево изгаряне, но и помага да се оцветите по-добре, както и да забавите цялостното стареене на кожата си.

6. Спанак – Въпреки че може да не мислите, че спанакът е добър за нещо друго освен за сърцето ви, това също е чудесно за насърчаване на тена ви./ Zdrave.to
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ