21.3 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Топ красавица от Северозапада ще мъти водите в „Игри на волята“ 5 СНИМКИ 18+

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Новият пети сезон на хитовото риалити „Игри на волята“ вече чука на вратата и тази есен обещава да хвърли големи изненади от арената. Една от тези, които със сигурност ще се борят със зъби и с нокти за голямата награда от 100 000 лева, е Моника Николаева.
35-годишната монтанчанка, която понастоящем живее във Враца, е майка на двама сина, които определя като своята най-голяма сила и гордост. Младата жена е собственик на салон за красота в града, а когато не е на работа – спортува усилено и вае фигура.

Ето кои са новите звездни участници в „Игри на волята“ 5 СНИМКИПроверка по рама

Николаева многократно досега се е снимала в различни фотосесии, била е част и от лъскави събития, сред които и конкурса в подкрепа на толерантността „Мисис България 2020“, който се проведе преди 3 години. Тогава бизнесдамата стана безапелационен негов победител, в категория „Мисис България World“.
Активното й спортуване пък е било именно, за да може да се яви, и да е достатъчно подготвена физически, в шоуто. Любопитна подробност е, че това, оказва се, съвсем не е първия й опит да влезе в риалитито.
Тази година епизодите на „Игри на волята“ обещават да са още по-епични, а сред участниците да видим едни от най-добре физически подготвените спортисти в България, които са готови да търпят глад и лишения, за да докажат качествата си и да спечелят голямата награда от 100 000 лева.

Магазин за Акумулатори

Част от култовите участници в тазгодишния сезон на приключенското риалити вече станаха ясни. Сред тях са рапърът Атанас Колев, моделът Румен Радев и неговата приятелка Мис България 2018 Теодора Мудева. Наскоро се заговори, че в предаването влиза и Денислава, която е спрягана за новата жена до Кристиан Кирилов, познат от сериала „София ден и нощ“. Тя стана известна преди две години покрай участието си във формата „Един за друг“, където заедно с тогавашния си приятел, мускулестият татуиран хубавец Даниел, преминаваха през редица предизвикателства, за да докажат любовта си. Малко след края на формата обаче, двамата се разделиха./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Топ красавица от Северозапада ще мъти водите в „Игри на волята“ 5 СНИМКИ 18+ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ