13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Това, което видиш първо, разкрива коя е най-голямата ти слабост в любовта

ПРОЧЕТИ СЪЩО

По-добре разбери…

Когато си си правила такива тестове преди, питала ли си се какво всъщност представлява личността? Тя е смесица между мнението ти за нещата, които те обграждат, как те карат да се чувстваш и как реагираш. Трябва да знаеш коя си всъщност, какво чувстваш и как мислиш, както и да се отнасяш добре към себе си и да знаеш какво искаш. Трудно е да стигнеш до тези неща, а понякога това може да е много трудно. За разлика от нас самите, лесно можем да различим добрите от лошите хора около нас. Това се случва, защото в главата си имаме идеалния образ за това какъв трябва да бъде човек. Когато видим някоя от тези черти, разбираме, че трябва да сме такива. Понякога, за да сме щастливи, първо е трябва да минем през някакви трудности.

Пример за това е този тест. Погледни бързо картинката, а след това провери какво означава първото, което си видяла:

Готова ли си да разбереш коя е твоята слабост в любовта?

Кое видя първо?

Проверка по рама

Завързан мъж 

Ако първото, което си видяла, е завързан мъж между две дървета, то ти си конфликтна личност. Не се тревожи. Това не означава, че ти влизаш в конфликт с всекиго и всичко. Ти често водиш битки в себе си, но трябва да можеш да намериш място и за любовта.

„Ако не можеш да обичаш себе си, как ще обичаш друг?“ – Ру Полю

Толкова ти е трудно да приемеш себе си, силите и слабостите ти и всичко друго, че нямаш време да се обичаш. Битката за вътрешен мир не се печели лесно. Научи се да се уважаваш и се наслаждавай на живота.

Ограда

Ако си видяла ограда в полето, то най-голямата ти слабост е да се затваряш за околните. Това не означава, че си изгубена кауза. Страх те е от поемането на рискове, но така можеш да изпуснеш много в любовта. Свали преградата, за да можеш да се радваш на това, което ти се случва. Не бива да те е страх. Рискувай, за да спечелиш!

Магазин за Акумулатори

Лодка

Ако първо си видяла лодка и гнездо с яйца, твоето слабо място са високите ти изисквания, които никой не може да покрие. Важно е да знаеш какво искаш в любовта, но не трябва да е нещо, което не може да бъде постигнато. Ако промениш изискванията си, ще откриеш нови неща. Не е срамно да искаш семейство и човек, който да те обича, както и да преследваш мечтите си. Преследвай стремежите си, но нека идеалите ти за връзка и живот не бъдат недостижими.

Череп

Ако това, което си видяла първо, е образ на череп, ти възпрепятстваш шансовете ти в любовта с притеснението си. Прекалено притеснителна си и трябва да се отпуснеш, защото напрежението може да ти изиграе много лоша шега. Животът е хубав и трябва да му се насладиш. Не губи времето си и не изпускай любовта. Не се тревожи непрекъснато, защото винаги ще има нещо, което да те притеснява, но трябва да се научиш да се справяш с всички трудности. Научи се и да споделяш.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ