7.1 C
София
събота, март 2, 2024

Тризначките посрещнаха 2024 г. бездомни на улицата, оприличиха ги на проститутки СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Макар да нямат собствен дом и от няколко години да живеят из улиците на Лондон, Вяра и Надежда от Тризначките, все пак отбелязаха настъпването на Новата година. Е, не в изискан ресторант или с приятели на маса, а съвсем сами на улицата с чаша питие. 

Двете сестри споделиха кадри и потресоха мрежата с начина, по който изглеждат и как са облечени. „Приличат досущ на евтини проститутки“, пишат в мрежата втрещени хора. 

Надежда

„Купонът в Лондон…Отказвам да съм послушна чистачка и да давам всичките си пари за стаичка за мишка“, написаха те в общия си профил във Фейсбук.

Тяхната трета сестра Любов се отрече от тях и си гледа семейството. Не поддържа никаква връзка с Вяра и Надежда, които не искат да работят, а вместо това просят в Лондон. Много българи са ги виждали там по улиците и заявяват, че са грозна гледка. Но отказвали да се хванат на работа, искали да им дават пари така, без да се налага да се трудят. 

Проверка по рама

Вяра

Не става ясно какво мисли по въпроса тяхната майка от Благоевград и дали поддържа връзка с децата си. Но е сигурно, че Любов не иска и да чуе за сестрите си, които се опитвали да й развалят семейството и само искали пари от нея./show.24-chasa.eu

 

 

 

Магазин за Акумулатори

Блиц

Статията Тризначките посрещнаха 2024 г. бездомни на улицата, оприличиха ги на проститутки СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ