2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Тя преживя отвличането и смъртта на мъжа си, а сега е напът да вземе 100-те бона от „Фермата“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три деца Лили във „Фермата“ и накара мнозина да се удивят не само на силата на духа й, но и на физическите й възможности.
Блондинката, която е преживяла отвличането на мъжа си, а впоследствие и смъртта му от рак, отново влиза в битка. Предстои й четвърти пореден дуел на Арената, който може да я срине със земята. Въпреки огромното изтощение от предишните три големи битки, участничката от „Канатица“ настоява да участва в сблъсъка. Много скоро ще стане ясно и кои нейни съотборници ще я последват.

Футболист стреля с фекалии във „Фермата“ и стана страшно за… СНИМКА
От „Елбетица“ срещу тях ще се изправят сервитьорът Андрей, актьорът Петър и актрисата Присияна. Зелените обаче смятат, че Лили няма да се справи с тежкото предизвикателство.

Правят битка за проклети жени във „Фермата“, а те…
„Силна е, но трябва вече да е изморена, все пак е над 40-годишна“, коментираха сервитьорът Андрей и студентката по право Линда. Актрисата Присияна също подценява Желязната вдовица.

Проверка по рама
Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Собственик на автокъща. Вдовица, с три деца. Силна жена с желязната броня, изкована в сблъсъците с живота. Среща голямата си любов рано. Тя е на 18, а той на 19 и е от Либия. Първоначално родителите й са против връзката им и те трябва да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново изпитание – избухва война и дните им се превръщат в ад. Успяват да се измъкнат от него и се отправят към САЩ.

Вдовицата Лили спретна шоу на басейна във „Фермата“ и показа… СНИМКИ

Когато животът им се подрежда, идва най-голямата битка – тази с рака. Съпругът й не успява да я спечели и издъхва на 39 години.
„Когато той умираше, имах чувството, че умирам с него. Останах сама с три деца. По онова време имах само 300 долара в джоба, но създадох собствена автокъща и им построих дом. Аз съм много силна жена и мога да се боря наравно с мъжете, но понякога се изморявам да бъда мъж“, казва Лилия.

Влиза във „Фермата“, за да вдъхновява. „Ние, жените на България, можем да бъдем смели, борбени и да не се пречупваме. Аз живея в Америка, но искам да бъда запомнена с това, че една българка може да бъде успешна навсякъде по света“, казва тя./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори
Блиц

Статията Тя преживя отвличането и смъртта на мъжа си, а сега е напът да вземе 100-те бона от „Фермата“ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ