20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Участничка от „Ергенът“ стана колежка на Кобилкина, учат жените на хитрост

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Белиденс танцьорката Мони Зенгинер, чиято звезда изгря в шоуто „Ергенът“,  изнася семинари за секс, съвместно с Наталия Кобилкина, пише „Галерия“.
Звездният им тандем провокира контрастни коментари, някои от които критики, дори и обиди.

„От умница в хитруша“ – по този начин е озаглавена лекцията, с участието на двете дами. В официалния си профил специалистката по ориенталски танци споделя, че първо е преминала обучение, а след това практически е приложила наученото.
„Резултатът не закъсня“, хвали се Зингинер. „Мигли, устни, изкуствени коси и ц*** – най-силните мъже в света са притежание на такива жени – ала кукла Барби. От нея ухае на секс. Той се влюбва, завладян е“, разкрива от своя страна прясно разведената Наталия.
„Не може да твърдите, че всичко се управлява от кукли“,  „Заради такива обучения жените започнаха да приличат на травестити“, „Това не е добър пример за подрастващото население, тези две момичета не могат да имат здраво и стабилно семейство“, пишат зрителите под кадрите, публикувани в уеб пространството.

Проверка по рама

Интересна подробност е, че нито една знаменитост у нас не е дала своето харесване за съдържанието, с изключението на Мис България Сара Младенова и фитнес инструкторката Христина Парова./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Участничка от „Ергенът“ стана колежка на Кобилкина, учат жените на хитрост е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ