България

Валери Симеонов смени любовницата, заживя с нова блондинка (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели


Кандидатите за президент Валери Симеонов изживя пълна промяна – смени политическите партньори и любовницата и сега започва „на чисто”.

Мариана Николова е аут от сърцето и леглото на Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ, който цял мандат бе патерица на Бойко Борисов и дори пробута бившата си интимна партньорка Мариана Николова за министър на туризма в последния кабинет на ГЕРБ, сега има нова „жена на живота”, предаде репортер на Новините Днес.

Бургазлията и собственик на СКАТ живее в апартамент в малка сграда в столичния квартал „Изток“ с последната си изгора Венета Тодорова.

РАЗХИЩЕНИЕ: Любовницата на Валери Симеонов – Марияна Николова, подари 500 бона на „наша” фирма, вижте за какво!

Проверка по рама

„Живея в жилище под наем. Така се стекоха нещата, че трябва да живея някъде с жената на моя живот и с нейното семейство“, хрисим е политикът.

Бившият зам.-председател на парламента представя Венера като интимна и партийна партньорка, затова ѝ е дал първо място в листата на Патриотичен фронт.

Венера е новата муза на „патриота“

„В общи линии сме заедно и в живота, и в политиката с Венера – споделяме всичко. Тя е доста безпристрастна. Съдник е на медийните ми изяви, а също така и на политическите решения, така че се допитвам до нея.  Съобразява се, интелигентен и умен човек е. Мога да кажа, че не цепи басма на никого, включително и на мен. Тя е долу-горе моя характер и затова си пасваме, защото истината е над всичко“, каза Валери Симеонов пред bTV. 

„Когато се налага, не му спестявам абсолютно нищо“, потвърждава и самата Венера Тодорова.

„Смятам, че той е един чудесен човек и мисля, че доста хора не го оценяват, защото е искрен, откровен, а както знаем повечето политици са доста фалшиви герои. Има доста случаи, когато съм го критикувала, когато е бил твърде прям и прекалено по-рязък да кажем“, хвали го блондинката.

Валери Симеонов споделя, че вечер, когато са заедно с Венера, ѝ свири на китара, но отказа да демонстрира музикалния си талант пред камерата на bTV.

Магазин за Акумулатори

„Това, което човек не е направил като млад, си мечтае, че ще го свърши като остарее. Със зрялата фаза на живота си се опитвам да правя това, за което не ми е стигало време като по-млад. В свободните часове, вечер обикновено, си свиря на китара, свирил съм в рок група, като млад естествено“, хвали се „патриотът”.

В отпуските си Валери Симеонов предпочита планината, особено Родопите.

„Родопите за мен са най-красивата планина, обходил съм ги и съм ги кръстосал във всички посоки. Имам вече и база там. Така, че това са моите желания.

Поредната любов на Валери е увековечена в картина

Също така добрата книга е добър начин да уплътни свободното си време. Обичам възрожденската литература, обожавам Николай Хайтов, препрочитам си го често. Иван Хаджийски и това, което той е установил за психологията на българския народ, е изключително актуално днес“, казва още кандидатът за президент.

Венера в София и три с родителите си в Бургас. Бащата на Валери Симеонов е на 93 години, а майка му – на 91.

„Реално моята седмица е разделена на две части. Освен че имам фирми в Бургас, които трябва да контролирам и управлявам, имам и болна майка, на която трябва да помагам. Обикновено това става в събота, неделя и понеделник. Така че поради естеството на непрекъснатото движение на живота ми се наложи да живея под наем в София“, разказа още Симеонов.

По думите му политиката не е занимание за безделници, а изисква страшно много време.


„Освен това аз имам фирми, които са самостоятелно създадени от мен, без чужда помощ. И също съм ангажиран с тях“, отбелязва той. На вота на 14 ноември Валери Симеонов се кандидатира за президент за първи път.

Материалът Валери Симеонов смени любовницата, заживя с нова блондинка (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button