3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Валерия и „Ергенът“ Евгени шокираха всички: вече са…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха популярни покрай риалити формата „Ергенът“, май не само, че още са заедно, напук на слуховете, че всичко е било за пред камерата, но и предприеха нова, много важна крачка в отношенията си.
Двамата вече живеят заедно и мнозина предполагат, че до Нова година вероятно ще съобщят и друга хубава новина. От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят един дом в Пловдив по предложение на Евгени, който е от доста заможно семейство и може да осигури достатъчно охолен живот на жена си.

Валерия от „Ергенът“ потъна в скръб, загуби… СНИМКИ
За момента двамата живеят в палата на родителите на Евгени, но са на отделен етаж. И по-любопитното в случая, за което вероятно тепърва ще валят потвърждения, е в какви ли отношения са Валерия и Светла Генчева, майката на Евгени, към днешна дата, при все, че по време на шоуто между двете се усетиха явни искри на напрежение.
И за да е изненадата пълна, наскоро Валерия споделила, че изобщо не ревнува половинката си. „Изобщо не ме интересува къде ходи Евгени и кога ще се прибира“, казвала тя, придавайки си вид на много уверена и демократична жена. Самият Евгени пък, в интервю, на същия въпрос, потвърждава казаното с добавката, че Валерия дори не го разпитва какво е правил и с кого, когато не са заедно, пише Crimesbg.com.

Проверка по рама

Заляха Валерия от „Ергенът“ с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще…
Според информациите обаче, Евгени вече много искал да има деца, но на какво мнение е евентуалната бъдеща майка Валерия, тепърва ще става ясно./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Валерия и „Ергенът“ Евгени шокираха всички: вече са… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ