18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Виктория от „Един за друг“ става плеймейтка след формата СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Една от най-атрактивните двойки в „Един за друг“ несъмнено са Виктория и Явор. Двамата са заедно от 10 години и имат дъщеря, а амбицията им да спечелят крайната победа в риалити формата, със сигурност е много голяма.
Нежната половинка в двойката обаче, е позната на феновете далеч преди появата си в шоуто, защото беше адреналинка в „Господари на ефира“, а към днешна дата има личен салон за красота. Явор пък, е кондиционен треньор и паралелно с това работи в софтуерна компания. 

Бомба! Тази любима двойка от „Един за друг“ ще си имат бебе СНИМКА
Вероятно за изненада на мнозина, двамата имат кратка раздяла зад гърба си, която продължава около половин година, но в момента може да се каже, че възраждат любовта си пред цяла България. И бързо станаха една от най-харесваните двойки в къщата. Виктория впечатлява във всеки епизод с предизвикателните си тоалети, които може би показва неслучайно.
Тази любима двойка от „Един за друг“ напусна състезанието

Проверка по рама

Според последните горещи слухове, тя държи да подчертава сексапила си, защото редица модни скаути вече са й хвърлили око и почти сигурно ще й отправят доста примамливи предложения за бъдеща професионална реализация. 
Близки до двойката твърдят дори, че мастити бизнесмени вече са искали да й предлагат да става плеймейтка и да се снима по оскъдно облекло, но дали това е стигнало до Виктория и как е реагирала тя, все още не е ясно. Е, ако скоро я видим в провокативна фотосесия, със сигурност ще стане ясно./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Виктория от „Един за друг“ става плеймейтка след формата СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ