България

Вижте как ГЕРБ купува гласове (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

На скандално видео, което показва как ГЕРБ купува гласове, попадна Новините Днес. От записа става ясно, че от партията са раздавали по 30 лева на граждани, за да гласуват за партията на Бойко Борисов.

По време на цялата предизборна кампания баце се оплакваше от репресии, а се оказва, че хората му масово пазарят гласове, за да не изпадне съвсем от властта.

Гледайте скандалното видео тук:

Проверка по рама


За мен и за жената дадоха по 30 лева, обяснява човекът, който се представя като Янко, и показва банкнотите пред камерата. Видеото най-вероятно е от изборния ден – 14 ноември, а жената, която му задава въпроси, е репортер.

По думите на Янко парите е получил в 19 ч. вечерта от човек на име „Сашко Маринов“.

„Чакаха да се стъмни и ми дадоха парите“, разказва той и допълва, че освен него по 30 лева са взели 30 души. Всички били инструктирани кога да отидат да гласуват и да си вземат банкнотите.

Материалът Вижте как ГЕРБ купува гласове (СКАНДАЛНО ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

 

Магазин за Акумулатори

Богомил Бонев: Сбогом, Мутро! Вече няма да съсипваш държава!

 

Нова офанзива срещу бившия премиер предприе някогашният вътрешен министър Богомил Бонев. Той разкри във Фейсбук нелицеприятни за Бойко Борисов факти.

Поводът за публикацията на Бонев е отнемането на лиценза на „Делта гард“. Той е напълно съгласен с действията на Бойко Рашков и смята, че тези „мутри“, както ги нарича, нямат право на охранителна дейност.

Очевидно враждата между Бонев и Борисов датира още от онези години – края на 90-те. Бъдещият тогава кмет на София и премиер обаче не е обжалвал решението в съда, а се е опитал да си върне лиценза на фирмата си чрез подпкупи. Номерът му не е минал.

Според Богомил Бонев за служителите и собствениците на такъв вид фирми трябва да има „само бой по каските“. Вижте целия му пост в мрежата!

 

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button