България

ВРЪЗКАРИ в Новините Днес: Корнелия гласи опасно близкия си Крум Дончев за голям началник, търси благ пост и за щерката на Румен Овчаров (ГАЛЕРИЯ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

За никого не е тайна, че 52-годишната Корнелия Нинова предпочита компанията на доста по-млади от нея мъже. Това е причината първо за тях да намери място във властта на ключови позиции, алармира читател на Новините Днес от „Позитано” 20 и посочи като пример заместник-министрите от квотата на БСП.

Корнелия обича да е близо до напетия социалист Крум Дончев

Двама отляво обаче са сред топ приоритетите на шефката „в оставка”. Това са политологът Калоян Методиев и опасно близкият до Корнелия рали състезател Крум Дончев.

Калоян Методиев е в най-близкия кръг на соцлидерката в оставка

Първият вече стана шеф на кабинета ѝ в Министерство на икономиката, въпреки СДС миналото му. Нинова остана глуха за недоволството на социалистите, според които е неморално да предпочетеш 45-годишният бивш младежки лидер на СДС при положение, че имаш достатъчно кадри, лоялни на БСП.

Нинова сияе до рали състезателя

Председателката е на път да намери и топло местенце и за другия си любимец – 43-годишния Крум Дончев. Атрактивният състезател е гласен за шеф на Агенцията по безопасност на движението.

Проверка по рама

Нинова обикаляше страната, за да подкрепи близкия й в неговите състезания и се снимаше в спортния му автомобил. Не така розово обаче изглеждат нещата за кариерното развитие на дъщерята на Румен Овчаров Теодора, която дължи досегашната си работа в централата на партията именно на Нинова.

След като явно не е успяла да се реализира по друг начин, председателката на БСП я взима под крилото си и я назначава в международния отдел на партията.

Теодора живее 5-звезден живот покрай богатия си татко Румен Овчаров

Според запознати Теодора оправдала очакванията и се справяла много добре с ангажиментите. Въпреки това самият факт, че е назначена с връзки, както и високият стандарт на живот, дразнел колегите ѝ.

По-наблюдателни пък смятат, че именно кариерата на Теодора Овчарова е разменната монета за подкрепата на бащата към Нинова.

Затова и очакванията са тя да бъде назначена в Министерство на икономиката и индустрията и то в личния екип на Корнелия Нинова.

Материалът ВРЪЗКАРИ в Новините Днес: Корнелия гласи опасно близкия си Крум Дончев за голям началник, търси благ пост и за щерката на Румен Овчаров (ГАЛЕРИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button