19 C
София
петък, юни 14, 2024

Замазват следи! Асфалтираха мястото на ПТП-то с труп на Кирил Петков (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна проверка във връзка с информацията за асфалтирана част от път в района на Аксаково, където преди дни имаше тежка катастрофа с жертва с автомобил на НСО, превозващ одиозния Кирил Петков.

Новината дойде от пресцентъра на Министерския съвет.

Участъкът, където се случи пътният инцидент със загинал, е прясно асфалтиран. Това споделят и варненци във фейсбук групата „Виждам те КАТ“.

Граждани се питат кое е наложило това избирателно подновяване при положение, че пътят не е бил с дупки и не е имал нужда от ремонт. Затова и подозренията са, че се прави опит за заличаване на следи, за да се измъкне Петков сух от кървавото меле.

Министър-председателят очаква в спешен порядък писмените обяснения на министъра, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение, съобщиха от МС.

Проверка по рама

Материалът Замазват следи! Асфалтираха мястото на ПТП-то с труп на Кирил Петков (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ