28.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

Заплаха за Румен Радев в Novinite-Dnes.eu? Пробив в сигурността със „захарна афера” в НСО (I част)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Заплашен ли е животът на президента Румен Радев след безпрецедентен пробив в сигурността, допусната от Националната служба за охрана (НСО), управлявана от бригаден генерал Емил Тонев, пита източник на Novinite-Dnes.eu от върха на държавата.

Застрашена ли е сигурността на първия мъж в държавата след чутовния гаф на НСО? Докато началникът на службата ген. Емил Тонев, начело на НСО от 31 юли 2020-а, се занимава с кадруване в други служби и организации с кумеца си монолингвиста Веселин Станчев-съветник по сигурността на премиера, за което Novinite-Dnes.eu единствен писа, служител с инициали М.И. спретнал недопустима атака.

Novinite-Dnes.eu до Румен Радев: Шефът на НСО кадрува в ДАТО през „анаболна цветарка” – своя кумец

Преди по-малко от два месеца работещият като постови в охраната на президента на Република България във вилна зона „Бояна” М.И. напълнил през нощта резервоарите на четири служебни автомобила със захар!

Така на следващия ден четирите специализирани автомобила, в които се вози Румен Радев, блокирали и цялата им горивна система от резервоара, през двигателя до ауспуха ,се е карамелизирала.

Проверка по рама

Ген. Тонев е изпаднал в потрес от чутовния гаф и първоначално направил запитване до… сладкарски цех как може да се премахне образувалият се от разтворената захар в горивото карамелена смес от горивната система на колите.

Отговорът явно е бил отрицателен, затова се наложило автомобилите да бъдат основно ремонтирани за сметка на българските данъкоплатци.

След като уж проверен служител от външната охрана на държавния глава е могъл да направи подобно безобразие, можем ли да тълкуваме престъплението като пробив в сигурността на Румен Радев? И дали има ,не дай Боже, опасност да се вкарат в обекта и други, доста по-опасни от захар материали?

Според източника на Novinite-Dnes.eu абсурдът е показал за пореден път абсолютната некомпетентност на генерала без един ден военна служба Емил Тонев.

Очаквайте II част за безобразията в НСО само в Novinite-Dnes.eu

Материалът Заплаха за Румен Радев в Novinite-Dnes.eu? Пробив в сигурността със „захарна афера” в НСО (I част) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Магазин за Акумулатори

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ