25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Женски хороскоп за седмицата от 15 май до 21 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Третата седмица от последния месец на пролетта е подготвила много приятни изненади за нежния пол. Астролозите разказаха какви промени да очакват от 15 до 21 май и също дадоха съвети как да устоите на неприятностите.
Тази седмица ни очакват четири дни мощност наведнъж, което е просто невероятно. Три от четирите събития са дългосрочни събития, това са: завършването на ретрофазата на Меркурий на 15 май, преди Юпитер в знака Телец на 16 май, преходът на Марс в знака Лъв на май. 21 май ще бъде най-благоприятната неделя от месеца поради положителния аспект между Марс и Плутон. Всички тези събития имат благоприятен ефект върху хората като цяло, но не забравяйте за укрепването на Венера, която също влезе в изключително положителна позиция преди седмица. В тази връзка сме подготвили няколко полезни съвета за дамите от всяка зодия.

Жена Овен

Овните са „огнени“ жени, така че краят на седмицата ще бъде най-приятен за тях. С голяма вероятност представителите на този знак ще успеят да намерят съдбата си. За да направят това, те ще се нуждаят от помощта на три духовни метода, капка вяра в себе си и оптимизъм. Ще има желание да станете по-добри, а импулсивността ще избледнее на заден план. Желанието за победа и амбицията ще се събудят в красивия Овен от понеделник. Марс също ще поддържа това настроение. Най-важното за жените Овен е да не бързат и да вземат информирани решения, тъй като сега може да се реши бъдещата им съдба.
Жена Телец

Телците ще имат голям късмет в опитите си да направят живота си по-добър, както и да намерят любов към себе си. Тук астролозите съветват да спазвате шестте правила за щастлив живот, а също и да не се вслушвате в чужди непоискани съвети по тази тема. В периода от 15 до 21 май представителите на този знак ще бъдат свободни в избора на пътя на развитие, както и в избора на мъж. Можете спокойно да се занимавате с любимите си хобита, дейности на открито и да се забавлявате. Според хороскопа предстоящата седмица е идеална за активна работа от всякакъв характер, както и за делово общуване. Дамите Телци ще умеят да преодоляват конфликти.

Жена Близнаци

Дамите от този знак могат да започнат нови дела още от сутринта на понеделник. Това е седмица на неформално общуване, релакс, вдъхновение. Нощните светила ще помогнат на тези жени да се отърват от вредните инсталации, като насочат вектора на мислите в правилната посока. Астролозите препоръчват на жените Близнаци да поемат инициативата и да бъдат активни в любовта. Тази седмица е подходяща и за обновяване на живота и саморазвитие. Звездите показват, че сега можете спокойно да вземате сериозни решения, да търсите нова работа. Адаптирането към новите условия ще бъде възможно най-плавно.
Жена Рак

Успехът ще бъде осигурен на жените от този воден знак, ако бързо определят своите цели и желания. Пет доказани метода и препоръки ще им помогнат да променят живота си към по-добро. Още тази седмица можете да се вслушате в съветите на най-близките хора. Те ще пожелаят на жените от този знак само хубави неща. Красивите Раци ги очаква изключително продуктивна седмица, но само ако не седят на едно място и започнат активно да използват възможностите, които се появяват по пътя. Меркурий и Венера ще дадат шанс за зашеметяващ успех. Тези жени ще бъдат пълни с късмет.

Проверка по рама

Жена Лъв

От понеделник до неделя ще има благоприятни условия за бизнес сътрудничество, активно саморазвитие, насърчаване на нови идеи в работата и бизнеса, изпълнение на планове, подобряване на домашната среда, разширяване на хоризонтите и романтични запознанства. Малко повече подробности си струва да се спрем на къщата. Тази седмица е важно да почистите най-важните зони в дома, за да преодолеете лошия късмет и болестите, както и да засилите положителното влияние на планетите. Черешката на тортата ще бъде, че планетите ще помогнат на жените Лъвове да поправят допуснатите по-рано грешки.
Жена Дева

Девите в тази благоприятна, ярка и много позитивна седмица е важно да помнят, че навикът да се оплаквате плаши късмета. Ако се оплаквате от живота и не правите нищо, за да го промените, силните планети няма да помогнат. Астролозите съветват Девите от нежния пол да включат максимално активност. Желателно е жените от този знак да използват тази седмица за нови неща и работа върху себе си. Влиянието на Венера и Меркурий е идеално комбинирано, така че обстоятелствата през тази седмица с подходящо ниво на активност ще се развият както трябва. Няма нужда да се страхувате от отговорност и инициатива.

Жена Везни

Прекалената предпазливост и нерешителност през този период ще попречат на напредъка. Жените, родени под контрола на Везни, трябва да бъдат по-смели, по-активни. Астролозите им препоръчват да поставят интересите на близките на първо място. Любовта и партньорството са най-важни в момента. Везните са една от петте най-добри съпруги според зодията, но тази седмица те могат да станат най-добрите в тази посока. Мъжете ще бъдат луди по тях и в брака може дори да започнат да ги носят в ръцете си. Красивите Везни ще могат да спечелят популярност, да станат по-харизматични. Вероятността да намерите любов за тези дами е много висока.

Жена Скорпион

Скорпионите от нежния пол ще могат да разпалят страст в сърцето на любим мъж. Това ще бъде много полезно за тези, които са женени от дълго време. За жените, родени под егидата на Скорпион, тази седмица е важно да избягват рутината, скуката. Седмицата, белязана от активността на Меркурий и Венера, е период на нови открития. Работните дела ще донесат повече удоволствие. Провалите по необясними причини ще бъдат много по-малко. Скорпионите през тази седмица ще могат да получат нов ярък опит и дори известен успех в нов бизнес. Това е тяхното време.
Жена Стрелец

Стрелецът ще успее да преодолее апатията и умората, както и да върне енергията. Нощните осветителни тела ще им помогнат да направят това бързо и ефективно, но освен това има шест полезни начина. Настроението на Стрелците ще се повишава, така че тези дами ще искат да бъдат активни. Силната Венера, Марс и Меркурий ще ви помогнат да станете най-добрата версия на себе си. Допълнителен източник на положителни емоции може да бъде дете, любим човек, нови хобита, промяна на обстановката. Седмицата ще бъде богата на положителни промени и нови възможности. Важно е да споделяте късмета с другите.

Жена Козирог

Козирозите от нежния пол ще могат да се справят с натрапчивите мисли, да укрепят енергията и да намерят нов фарватер за себе си, нова цел. Възможно е нощните светила да поставят Козирозите пред важен избор. Планетите предлагат да се потопите напълно в бизнеса. Атмосферата от първия до последния ден ще бъде невероятно благоприятна. Съдбата на тези дами е много вероятно да се промени. Не си струва да поемате неоправдани рискове, но оставането в зоната на комфорт също не е препоръчително. Време е за промяна, творчество и любов. Астролозите съветват да не губите време.

Магазин за Акумулатори

Жена Водолей

Гарант за успех на жените от този знак ще бъде Меркурий, който в понеделник ще се освободи от ретро фазата. Много от събитията от текущите седем дни със сигурност ще бъдат от полза за тези дами и ще им позволят да успеят във всяка област. Дейността определено ще даде плод: ако не тази седмица, то със сигурност в близко бъдеще. Препоръчително е да не пренебрегвате добрите шансове. Водолеите често ще срещат нещо ново и различно, което в крайна сметка ще им позволи значително да се придвижат напред. Нощните светила ще помогнат на Водолея да се отърве от чувството на вина, страх, униние.
Жена Риби

Венера в Рак ще даде на жените Риби идеалната седмица да бъдат активни и социални. Астролозите съветват да се фокусирате върху областите, които са най-важни. Вероятно в периода от 15-ти до 21-ви Рибите ще трябва да общуват много с нови хора. Можете да анализирате характера на нови познати и колеги по любимата си храна. Също така ще бъде полезно да направите аналогии с хора, които вече познавате. Това е чудесна седмица за намиране на скрити таланти, хобита. Можете спокойно да защитавате интересите си, да търсите нови приятели и съмишленици. Ще има много промени.

Тази седмица нощните светила ще помогнат на всички дами да отворят чакрите си и да освободят женската енергия. Това ще бъде изключително благоприятно време за нови неща и завършване на стари. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви желаят късмет и най-бързото изпълнение на вашите съкровени желания.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ