22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Зрителите побесняха, в мрежата ври и кипи след победата на Явор и Виктория в „Един за друг“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Финалът в „Един за друг“ определи за краен победител в четвърти сезон на риалити формата двойката Явор и Виктория. Както се случва обикновено обаче, не те се оказаха фаворит на зрителите, които превърнаха след това социалните мрежи в истински арени за словесни битки. И не само не бяха фаворити, но и се превърнаха в една от най-хулените двойки в социалните мрежи!

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това, докато пазят баланс върху подвижна платформа и без да се отделят един от друг за секунда, държейки 15-килограмова чанта.

Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от „Един за друг“ СНИМКИ

Четвъртото място в надпреварата заеха Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които изпитанието се оказа непосилно. Подгласници на победителите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Тях зрителите искаха да видят като победители:

Любима двойка от „Един за друг“ вдига сватба след месец ВИДЕО

Проверка по рама

„Димана и Христо имат истинската награда в живота – любовта им, за която и дори 100 пъти по 100 хил. лв са малко. Те са единствените, които доказаха във ВСЯКО едно отношение, във всяка една игра, че са един за друг. А другите двама, които единственото, което показаха в играта е това, че Не са един за друг и не се обичат, а са там само заради парите, спечелиха само тях“, коментира гневна зрителка след финала във фейсбук страницата на предаването. И не беше единствената!

„Абсолютно нагласена победа! Ако не бяха измислили това с целувката Димана и Христо нямаше да паднат. За мен те са победители. Виктория и Явор не го заслужават“, се казва в друг коментар. 

Всъщност почти няма положителен коментар за Явор и Виктория в мрежата, което е и показателно за настроенията към тях.

Самите те пък, реагираха повече от емоционално след триумфа си:

„Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни – нашата дъщеря Карина. Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време“.

Магазин за Акумулатори

За четвърта поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов. В продължение на 3 месеца 12 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са един за друг./show.24-chasa.eu

 

Блиц

Статията Зрителите побесняха, в мрежата ври и кипи след победата на Явор и Виктория в „Един за друг“ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ