Разследвания

Агресия срещу продавач на чорапи в „Капана“. Биячът – свързан със 17 фирми, 4 от които длъжници на НАП

Агресия край кафене разбуни вчера духовете в Пловдив. Собственик на заведение нападна продавач на чорапи в „Капана”. Случаят породи лавина от коментари в социалните мрежи и провокира вълна от недоволство.

 

От 25 години Митко продава чорапи в центъра на града под тепетата. В четвъртък вечерта минава през една от улиците на „Капана”. Охранителна камера е запечатала срещата му със собственик на заведение от района – Ивайло Пенов.

На видео се вижда как Пенов пресреща момчето. Хвърля част от стоката на земята, а друга рита. Агресията продължава, като удря Митко по главата. На помощ първи се отзовава управител на заведение, пред което е станал скандалът.

Биячът, който е собственик на заведение Yellow Dot, се оказва много мастит варненски адвокат на име, за който мутренските изпълнения не са новост.

Ивайло Тодоров Пенов е свързан с 17 фирми, 4 от които са длъжници за НАП, сочи справка на сайта bird.bg.

 

Проверка по рама

Той дори е официално осъждан през 2016-та за обсебване и за документално престъпление, както и е лишаван многократно от адвокатските си права и наказван, заради всякакви мошеничества.

След агресията пловдивчани организираха протест в защита на Митко. Някои от тях изразиха недоволството си, като поставиха стари чорапи пред входа на заведението на Пенов.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button