22.8 C
София
петък, юни 14, 2024

Актриса от сериала „Влад“ съобщи голяма новина в нашия ефир

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Актрисата Олимпия Мелинте, изпълняваща една от главните роли в румънския сериал „Влад“, има в рода си прадядо, който е българин.

„Той беше висок мъж със зелени очи и светла кожа. Казвахме му Българина“ – сподели в „Тази събота и неделя“ Олимпия Мелинте, която често идва на почивка у нас и дори се е научила да кара ски в Банско. Тази зима за първи път от 6 години тя няма да пътува до зимния ни курорт, защото е бременна с второто си дете.

„Разбрах, че съм бременна, когато работихме по третия сезон на сериала. За съжаление, съпругът ми не може да идва на прегледите с мен заради пандемията. Синът ни Саша е много щастлив, че ще има сестричка. Целува ми корема и говори на бебето“ – разказва Олимпия, която се запознава със съпруга си още в гимназията.

„Израснахме заедно и не мога да си представя живота без него. Той не е от арт средите, което е добре“ – споделя Олимпия, която е решила, че ще стане актриса още в детската градина.

„Родителите ми бяха притеснени, защото за тях това не е сериозна професия. Съгласиха се да платят за второ образование, за да са спокойни, и така завърших журналистика. За жалост, баща ми почина и не можа да види „Влад“ – разказва актрисата. Първоначално тя не иска да играе в сериала, макар че е първата актриса, избрана от екипа. Притеснява се, че занапред всички ще гледат на нея като героинята Елиза.

Проверка по рама

„В Румъния ме мразеха след първия сезон. Аз бях „лошата“ и ме наричаха по всякакви начини… Най-трудната сцена за мен бе, когато Елиза казва сбогом на баща си и той изчезва от живота ѝ. В този момент в реалния живот баща ми беше много болен, беше в болница“ – споделя Олимпия Мелинте.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ