18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Александра Фейгин и танцовата ни двойка с нови волни програми за СП

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мария Левушкина, Лари Луполоувър, Алексендра Фейгин, Кристина Григорова

Александра Фейгин и танцовата ни двойка Мина Здравкова и Кръстофър Дейвис са с нови волни програми за световното първенство по фигурно пързаляне, което ще се проведе в края на март в Швеция, това съобщи специално за БНР президентът на Българската федерация по кънки Татяна Йорданова.

Програмата на Фейгин е поставена он-лайн от руски хореограф, който не е успял да пристигне в България заради ограниченията при пътуване причинени от Covid-19. 

Заради коронакризата и тежките ограничения във Великобритания танцовата ни двойка се подготвя в София без треньор, сподели още Татяна Йорданова.

Проверка по рама

Александра Фейгин, танцовата двойка Мина Здравкова и Кристофър Дейвис и Лари Луполоувър ще представят България на шампионата на планетата.

Съставът беше определен след държавното първенство,1 което се проведе през почивните дни в Зимния дворец в столицата. Фейгин спечели титлата при жените. Представителката на клуб „Танци на лед Денкова-Ставийски“ изненадващо заемаше втората позиция в подреждането след кратката програма, но след като получи най-висок резултат във волната програма се поздрави с крайната победа в надпреварата. Втора завърши лидерката след първото изпълнение Кристина Григорова, а трета се нареди Мария Левушкина, която все още лекува травма на ходилото.

При мъжете златото стана притежание на Лари Луполоувър. Роденият в САЩ фигурист използва участието си в първенството за да тренира изпълнението на троен аксел. Той има проблем с изпълнението на едн от най-трудните скокове, тъй като  се възстановява от травмата на коляното получена през ноември миналата година, когато частично разкъса мускул.

При танцовите двойки първи са Мина Здравкова и Кристофър Дейвис. Те  бяха и единствените участници в тази категория.

Във видеото можете да видите волните прлограми на участниците ни на световното първенство в Стокхолм.

Магазин за Акумулатори

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/9jCQ2aY5ivY“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>

До световното първенство българските фигуристи ще участват в две състезания – международния турнир на 20 и 21 февруари в естонската столица Талин и международния турнир „София трофи“, който е предвиден за края на месеца в Зимния дворец.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ