5.5 C
София
понеделник, март 4, 2024

Алекс Петканова смути мрежата с еротично ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Семейство Даниел и Алекс Петканови предизвика бурни коментари с едно от последните си качени в мрежата видеа. За пореден път. Двойката е на ваканция в Доминикана и не се поколеба да „зарадва“ почитателите си с клипче, граничещо с откровената порнография, писа Lupa.

В краткото видео, публикувано в TikTok, Александра танцува с дупе на плажа и ръси пясък изпод банския си, но в кадър всъщност се вижда доста повече от това, което според мнозина трябва да се види. Коментарите на последователите, които са близо половин милион, в по-голямата си част са доста негативни. А някои дори питат какво ли ще си мисли за тях синът им Габриел, когато порасне достатъчно, за да гледа изявите им в медиите.

@petkanovi

Love is in the air 😍 ##valentinesday ##beach ##dominicana

♬ original sound – сем. Петканови

Проверка по рама

Преди време TikTok цензурира Петканова изтривайки нейно видео по бански. В Инстаграм обаче двойката публикува доста по-романтичен вариант, който е и по-приемлив за широката публика.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova)

Петканови имат навика да правят личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу. Повечето дивиденти на семейството идват именно от активността им в социалните мрежи и рекламите, които правят в профилите си на какво ли не.

Не е тайна за никого, че почивката на Петканови в Доминикана също е с рекламна цел. Семейството промотира туристическата агенция, която им уредила пътуването. Според запознати, екскурзията им излязла почти без пари, защото разходите им били поети от туроператора в замяна на реклама. Интересно какво ли си мислят от агенцията след това клипче…

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ