Любопитно

Борис Солтарийски замина за САЩ и заряза…

Борис Солтарийски изостави Слави Трифонов! Вокалът на “Ку-ку бенд” забегна за Щатите. В страната на неограничените възможности Солтарийски е на турне. Борис ще пее пред нашенци в седем големи града в Америка. Изпълнителят ще остане в САЩ повече от две седмици.

От няколко дни Борис е в Америка, а вече мина и първата му изява в Чикаго – градът с най-голяма българска общност. Заминаването на Солтарийски идва в най-важния момент за неговия началник Слави Трифоно, пише Флагман.бг.

Дългия и партията му, в която влизат немалка част от неговия екип в телевизията, се готвят за новите избори, след като върнаха мандата на президента.Липсата на Солтарийски е неприятна за лидера на “Има такъв народ”.

Борис минава за един от най-доверените хора на Трифонов от “Ку-ку бенд”. И винаги е до шефа си в най-трудните момент. Солтарийски от дълго време планира заминаването си в Америка. Заради многото ограничения с пътуванията, свързани с ковид-кризата, певецът до последно се двоуми дали да замине. Ала решава, че сега е точният момент да се изяви самостоятелно, без “Ку-ку бенд”. Солтарийски минава през купища премеждия, докато стигне до САЩ. Той прави няколко PCR теста.

Вокалистът решава да пропътува огромното разстояние до Щатите директно от Турция, пише “България днес”. По време на дългия презокеански полет остави изумен, че в самолета на авиокомпанията не се предлага алкохол. “Поисках нещо силно, но уви, в турските авиолинии не сервират алхокол. Затова съм на сок, а не на вино”, жалва се Солтарийски, който приема тежко липсата на нещо твърдо по време на полета.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button