7.1 C
София
събота, март 2, 2024

Бременната Симона Загорова се хвана на нова работа (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Симона Загорова, която вече е в напреднала бременност се хвана на работа и успя да изненада много феновете си, които едва ли са очаквали да я видят точно в тази роля в момента, пише Шоу Блиц.

Щерката на примата на родния поп фолк Глория кипи от енергия, въпреки че със сигурност коремът вече ѝ тежи. Не е спирала да ходи на работа, въпреки че заради пандемията няма участия.

За да поддържа интереса върху себе си дори и в този период от живота си, Симона се преквалифицира, вероятно за кратко, във влогър. В канала си, озаглавен „Щипка любов със Симона Загорова“ и заедно с любимия си Даниел Милушев, изпълнителката демонстрира любопитни кулинарни умения в първото видео от този жанр.

„Очаквайте нови и различни видеа свързани с музика, бременност, готвене, грим, грижа за кожата и косата“, такъв анонс направи Загорова наскоро, с което подсказва и как ще прекара остатъка от бременността си, а вероятно и майчинството.

Както вече стана ясно, Симона и Даниел очакват с трепет своето момиченце, което според мнозина ще носи името на именитата си баба – но не Глория, а Галина, както е истинското име на майката на Симона.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ