Любопитно

Вашият хороскоп за днес, 27.03.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще сте абсолютно убедени в неилюзорността на материалните неща, но ще се намери кой да ви провокира. Дали абсурдността не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Телец

В страхотно настроение ще посрещнете уикенда, възлагайки големи надежди на новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния плам, който гори във вас.

Проверка по рама

Близнаци

Днес отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си задължения и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то никак не е малко.

Рак

Ден, в който ще сте в състояние да откриете хармонията около себе си, но най-вече в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет. Поне до следващата пролет.

Лъв

Трябва да намерите начин да балансирате задълженията си и времето за релаксиране, да успеете да разграничите личното от служебното. И ако още не сте го направили, дано поне пролетта ви накара да се замислите.

Магазин за Акумулатори

Дева

Хубав ден, изпълнен с приключения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от обикновено, но за ваш късмет, всички ще го отдадат на пролетната умора. Добре, че е събота, та нещата могат да се случват и с малко закъснение.

Везни

Имате да мислите за материалната страна на нещата днес. На кого колко давате и с радост ли давате. А дали получавате със същото чувство или смятате, че вие така или иначе заслужавате повече. Ей, такива едни въпроси, на които все се страхувате да отговорите. Днес също може би.

Скорпион

Днес ще си дадете сметка колко силни са чувствата ви към близки и любими хора. Ще ви се иска да загладите противоречията помежду си. Нека това не остава само едно добро намерение, проявете повече инициатива.

Стрелец

С доста мистичен плам посрещате почивните дни, но практичният дух изглежда ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душата – книга или музика, ще се почувствате страхотно.

Козирог

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Водолей

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.

Риби

Всичко днес ще ви струва на шега и нищо чудно наистина да е така. Настроението ви ще е заразно. Ще успеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button