26.8 C
София
сряда, юни 19, 2024

Вирутално пътешествие до Антарктика на живо в социалните мрежи

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Първото ми виртуално пътешествие беше до Китай, заради пандемията направих това пътешествие, аз съм китаист по професия и имаше страхотен интерес“, каза в „Преди всички“ Силвия Атанасова за днешното виртуално пътешествие на тема – “Антарктика – Да стигнеш до края на света“.

Това пътешествие онлайн е от 19:00 ч. до 20:30 ч, то е безплатно, с продължителност от час и половина, като се влиза във Facebook страницата на събитието.

„Темите, които ще покажем чрез видеа и разкази на наши познати и дори хора, които не познаваме, всичко е на живо, хората могат да питат – Как се стига до най-студеното, ветровито и опасно място на планетата? Какви тайни крие Леденият континент? Как се живее в тези сурови условия? Има ли растения и вулкани в Антарктика…

Досега сме ходили вирутално до Виетнам, Иран, Япония, като всичко може да се види и на запис на страницата „Виртуални пътешествия по света“.

Предстоят Тайланд, Сибир, Мароко в следващите седмици като онлайн събития и пътешествия, това каза още Силвия, която не е спряла да пътува въпреки пандемията.

Още по темата в звуковия файл.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ