14.4 C
София
петък, февруари 23, 2024

Деми Ловато получила 3 инсулта и инфаркт след свръхдозата през 2018 г. (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018 г. е получила три инсулта и инфаркт, както и е останала с мозъчно увреждане, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Нов документален филм за 28-годишната звезда дава пълна информация за последиците от свръхдозата, която едва не я уби.

„Получих три инсулта. Получих инфаркт. лекарите казаха, че съм имала още 5-10 минути живот“, разказва Деми Ловато в откъс от филма „Да танцуваш с дявола“, който ще бъде пуснат премиерно в YouTube на 23 март.

Деми Ловато реши да говори искрено за пристрастяването си към наркотици и алкохол, но казва, че филмът разкрива много неща за нея, които хората не знаят за свръхдозата ѝ и напрежението, което е довело до нея.

През 2018 г. бившата звезда на Дисни беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс от свръхдоза опиоиди и фентанил. Само седмици преди това тя издаде песента си „Sober“ (трезв), в която пее как пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание. В интервю в интернет певицата каза, че е чувала различни истории за живота си и какво мислят хората, че се е случило. Затова е искала да разкрие своята гледна точка пред феновете си.

Проверка по рама

Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Деми Ловато трудно чете и не може да шофира.

В миналото Деми Ловато е страдала също от хранително разстройство. Тя е започнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влязла в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава ѝ поставят диагноза биполярно разстройство.

Документалният филм е от четири части. В него Деми Ловато говори също за травматични преживявания в живота ѝ и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия.

Деми Ловато се завърна на сцената през януари 2020 г. на церемонията за наградите „Грами“. Сега тя е говорителка на апликацията Talkspace за психично здраве.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ