15.8 C
София
петък, февруари 23, 2024

Деси Банова чукна 41, чака изненада от Плевнелиев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен“. Това сподели красивата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева.

Младата майка, която става на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си Росен Плевнелиев, а празника на влюбените цялото семейство изкара пред камината и в добро настроение.

„С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи”, сподели още Деси. Тя и съпругът ѝ Росен Плевнелиев не са изкарали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички противоепидемични мерки.

„Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски”, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да се променят към добро за целия свят”, сподели още Деси пред роден таблоид.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ