5.5 C
София
понеделник, март 4, 2024

Дженифър Анистън утешава по-млад мъж с разбито сърце

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всички се питат има ли нов мъж в живота си Дженифър Анистън. А сп. InTouch отговаря, че 52-годишната актриса е много щастлива, че отново е намерила любовта, пише Дарик.

„Той е разумен, красив, успява да я разсмее и да я накара да се чувства сигурна в себе си. Тя много му се доверява“, обяснява публикацията за този мистериозен мъж, който сега заема сърцето на актрисата.

Това не е нито бившият ѝ съпруг Брад Пит, с когото мнозина искат тя да се събере отново, нито е някой от партньорите ѝ в сериала „Приятели“. Тук става въпрос за актьор, наскоро изоставен от приятелката си, на когото Джен помогнала в този труден период. Както уверяват някои светски издания, гореспоменатият е 45-годишният актьор Джейсън Судейкис, който наскоро изживя тежка раздяла с Оливия Уайлд. Наскоро тя бе заснета от папараци да изнася багаж от дома им, за да се премести в къщата на новото си гадже – 10-години по-младия от нея Хари Стайлс.

Анистън и Судейкис са работили заедно неведнъж, а някои северноамерикански медии припомнят, че между тях винаги е имало специална връзка и извън екрана – нещо, което се потвърждава от факта, че актрисата всекидневно е утешавала приятеля си, „опустошен“ след раздялата с Оливия Уайлд.

Проверка по рама

Дженифър Анистън била възхитена от искреността на новия си партньор, който „никога не ѝ е бил фен, нито на „Приятели“. „Това ѝ се струва много стимулиращо и едно от най-хубавите неща, които можеха да ѝ се случат“, добавя списанието.

Всъщност, ако има нещо, което ги обединява, това е страстта, която и двамата изпитват към независими филми, готвене и кучетата.

Други издания обаче не са съгласни с тези публикации и отбелязват, че между двамата има единствено дълбоко приятелство, а утехата, която Джен е предложила на Джейсън е точно такава – приятелска. Daily Mail предава, че актьорът всъщност се сближил доста с 34-годишния модел Кийли Хейзъл. Макар да я намира за „изключително привлекателна“, той заявява пред приближени, че не е готов за нова връзка в момента.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Keeley Hazell (@keeleyhazell)

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ