5.8 C
София
събота, април 27, 2024

Джоузеф Паркър спечели срещу Дерек Чисора след спорно съдийско решение

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бившият шампион в тежка категория на Световната боксова организация Джоузеф Паркър спечели доста противоречиво след разделено съдийско решение срещу Дерек Чисора, въпреки че беше пратен в нокдаун. На галавечер в Манчестър оспорваният дуел започна с доминация на Чисора, но постепенно Паркър пое контрол върху събитията и явно според тримата съдии е направил достатъчно за успеха.

Един от официалните лица отсъди битката 115-113 за представителя на домакините, а другите двама бяха в обратната посока – 116-111 и 115-113 за Паркър.

Самият 37-годишен англичанин сподели, че вече няма нерви да се ядосва на съдийските решения, защото е много опитен и постоянно е ощетяван. Двамата с новозеландеца се разбраха още на ринг да проведат реванш и си пожелаха това да стане в бойната карта на Антъни Джошуа – Тайсън Фюри.

Паркър беше повален на пода още в първите десетина секунди от двубоя, като впоследствие се постара да се покаже като по-добър боксьор от двамата. Той се нуждаеше от победа, за да напомни отново на всички, че има потенциал да се бие за някоя от световните титли.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ