19.8 C
София
петък, май 24, 2024

ДОКУМЕНТИ В Narod.bg: Вижте пълния текст на доклада за ОПГ в Митниците! Каква е връзката на Рашков, Асен Василев, Петя Банкова и Живко Коцев с контрабандистите

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Narod.bg публикува пълния текст на доклада на анкетната комисия за аферата в Митниците и за това каква роля са изиграли в нея бившият финансов министър Асен Василев, Петя Банкова, Живко Коцев, Бойко Рашков и какви са отношенията им с Мартин и Стефан Димитрови.

Народното събрание отказа да включи в програмата си приемането на доклада, но веднага след това председателят ѝ Тошко Йорданов обяви, че го внася в прокуратурата.

От ИТН изпратиха пълния текст на документа и до медиите.

Докладът е разделен на пет части – единият разкрива фактите за наличието на организирана престъпна група в митниците, а останалите са за с данни за Бойко Рашков, Асен Василев, Петя Банкова и Живко Коцев и връзката им с контрабандистите Мартин и Стефан Димитрови.

Припомняме, че на по време на заседанието на комисията вчера бившият финансов министър Асен Василев отрече да познава баща и син Димитрови, както и те да са ходили в министерството.

Проверка по рама

Публикуваме пълния текст на доклада:

Материалът ДОКУМЕНТИ В Narod.bg: Вижте пълния текст на доклада за ОПГ в Митниците! Каква е връзката на Рашков, Асен Василев, Петя Банкова и Живко Коцев с контрабандистите е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ